Αφήστε τον Δημάκη ελεύθερο

Για να μην το κουράζουμε, ο Βασίλης Δημάκης πρέπει να αφεθεί ελεύθερος. Ούτε εκπαιδευτική άδεια με βραχιολάκι, ούτε τίποτα. Ελεύθερος.

Όσο για τις κατηγορίες πως έχει παραβεί τους νόμους, τους νόμους σας να τους βάλετε εκεί που ξέρετε.

Έχει και νόμους το προτεκτοράτο των γελοίων.

Οι δικαστές έχουν κάνει χειρότερα από τον Δημάκη.

Οι δικαστές θα έπρεπε να είναι στη φυλακή. Ή να έχουν απελαθεί.

Οι πολιτικοί απατεώνες το ίδιο.

Κι αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα, και οι “αριστεροί” που αποδείχτηκαν απατεώνες ολκής.

Αν οι δικαστές τα έχουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα την πληρώσει ο Δημάκης, ούτε κανένας άλλος.

Και οι Συριζαίοι καλά καθίκια είναι, που τους έπιασε τώρα ο σεβασμός στην ανύπαρκτη Δικαιοσύνη του προτεκτοράτου, για να μην χάσουν τις ψήφους των νοικοκυραίων.

Εκείνος ο Παυλόπουλος, ο Πρόεδρος του Προτεκτοράτου τι έγινε;

Προσκυνάει καμιά εικόνα ή βγάζει λόγο για κάνα νεκρό ήρωα;

Οι δικαστές να κάνουν υπομονή. Θα γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης και θα θριαμβεύσει πάλι η Μαφία της Δικαιοσύνης.

Στο προτεκτοράτο που κανείς δεν οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη για την χρεοκοπία, δικαστές και πολιτικοί είναι προδότες.

Δεν γίνεται να είναι στη φυλακή ο Δημάκης, όταν ετοιμάζονται να κάνουν Πρόεδρο του Προτεκτοράτου τον Βενιζέλο, που θα έπρεπε να έχει φάει ισόβια για προδοσία.

Είστε όλοι γελοίοι και καθάρματα.

Λοιπόν, αφήστε τον Δημάκη ελεύθερο.

Δεν είναι παράκληση, είναι εχθρική συμβουλή.

Για το δικό σας το καλό το λέω.

Μην πεθάνει ο άνθρωπος από απεργία πείνας και βρείτε τον μπελά σας.

Φτηνά την έχετε βγάλει μέχρι τώρα.

Ζώα!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.