Εμφύλιος ανάμεσα σε αναρχικούς και αντισπισιστές, με αφορμή τη νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας

Πόλεμος έχει ξεσπάσει στον αντιεξουσιαστικό χώρο, με αφορμή τη νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια οι άθεοι στη χώρα μας διοργανώνουν τσιμπούσια με κρέας τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας που οι χριστιανοί νηστεύουν.

Οι αναρχικοί είναι άθεοι αλλά κάποιοι αναρχικοί είναι αντισπισιστές.

Δεν είναι όλοι οι αναρχικοί αντισπισιστές και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως τα Εξάρχεια είναι γεμάτα σουβλατζίδικα.

Βέβαια, οι αντισπισιστές σπάνε τα χασάπικα και όχι τα σουβλατζίδικα· μάλλον, γιατί σαβουρώνουν διπλόπιτα, όταν δεν τους βλέπουν οι άλλοι αντισπισιστές.

Οι αντισπισιστές υποστηρίζουν τα βασικά δικαιώματα των αρνιών και των κατσικιών -όπως και όλων των άλλων ζώων- και οραματίζονται έναν κόσμο, όπου τα ζώα θα είναι ελεύθερα να ζήσουν την δική τους ζωή και να ορίσουν τη δική τους μοίρα.

Βέβαια, αν τα λιοντάρια κατασπαράξουν ελεύθερα ανθρώπους, οι ανισπισιστές θα τα καταγγείλουν γιατί και οι άνθρωποι πρέπει να ζουν ελεύθεροι· μην το ψάχνεις, το θέμα είναι κάπως περίπλοκο.

Τώρα, οι αναρχικοί έχουν φρικάρει με τη νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας και ορμάνε στις ψησταριές και τρώνε χιλιάδες παϊδάκια, για να την σπάσουν στους βλαμμένους και υποκριτές χριστιανούς που νηστεύουν.

Οι αντισπισιστές θέλουν κι αυτοί να την σπάσουν στους χριστιανούς αλλά δεν τρώνε κρέας.

Οι αναρχικοί καλούν τους αντισπισιστές να φάνε κρέας, για να καταργηθεί επιτέλους το κράτος και να φτάσουμε στην αταξική κοινωνία.

Οι αντισπισιστές αρνούνται να φάνε κρέας, με αποτέλεσμα οι κρεατοφάγοι αναρχικοί να τους πιάνουν και να τους χώνουν στο στόμα κοψίδια, κοκορέτσια και γαρδούμπες, ώστε να ριζοσπαστικοποιηθεί η κοινωνία και να έρθει γρηγορότερα η επανάσταση.

Άντε να περάσει το Πάσχα, γιατί διχάζεται μπροστά στις σούβλες ο αντιεξουσιαστικός χώρος.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.