Οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να απαγάγουν το Άγιο Φως

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας, μετά την αποκάλυψη πως οι Τούρκοι σχεδιάζουν την απαγωγή του Αγίου Φωτός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που πήρε η ΕΥΠ από τη Μοσάντ, ο Ταγίπ Ερντογάν έχει δώσει εντολή να απαχθεί το Άγιο Φως και να φυλακιστεί μαζί με τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς στην Αδριανούπολη.

Κανείς δεν γνωρίζει σε ποιο στάδιο της μεταφοράς του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στην Ελλάδα πρόκειται να γίνει η απαγωγή, αλλά εικάζεται πως αυτό θα γίνει ενώ το Άγιο Φως θα ταξιδεύει με αεροπλάνο προς την Αθήνα.

Οι Τούρκοι θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν το αεροπλάνο που μεταφέρει το Άγιο Φως στον δικό τους εναέριο χώρο, ενώ οι πιλότοι τους θα φυσάνε δυνατά -καθώς θα περνούν δίπλα από το ελληνικό αεροπλάνο- για να σβήσουν το Άγιο Φως και να μας αφήσουν στο σκοτάδι.

Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως, αν τολμήσουν οι Τούρκοι να πάρουν όμηρο το Άγιο Φως, θα ζητήσει από την Παναγία να τους ξεράνει τα χέρια.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, δήλωσε πως οι Έλληνες θα υπερασπιστούν χωρίς εκπτώσεις το Άγιο Φως, γιατί την χώρα τους την έχασαν και δεν τους έχει μείνει τίποτε άλλο από το Άγιο Φως.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έκανε δήλωση -από την Τήλο όπου βρίσκεται για το Πάσχα- αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κλειστεί στην Εκκλησία της Παναγιάς της Πολίτισσας, και έχει ζητήσει να τον αφήσουν μόνο του με την Παναγιά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως για το σχέδιο των Τούρκων να απαγάγουν το Άγιο Φως ευθύνεται ο Αλέξης Τσίπρας, ζήτησε εκλογές ανήμερα το Πάσχα και πρόσθεσε “Γιατί γελάτε κύριοι;”.

Η απαγωγή του Αγίου Φωτός από τους Τούρκους θα θεωρηθεί αιτία πολέμου από την Ελλάδα, αφού το Άγιο Φως είναι αρχηγός του κράτους μας και δεν είναι δυνατόν να μας απαγάγουν οι Τούρκοι τον αρχηγό μας και εμείς να κάνουμε πως δεν τρέχει τίποτα.

Μετά από σύσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αποφασίστηκε το Άγιο Φως να μπει σε είκοσι ελληνικά αεροσκάφη, τα οποία θα ακολουθήσουν διαφορετική διαδρομή από τα Ιεροσόλυμα ως την Αθήνα, ώστε να μπερδευτούν οι Τούρκοι και να μην ξέρουν ποιο αεροσκάφος μας να ακολουθήσουν.

Ο Θεός να βάλει το χέρι Του!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.