Την πoυτάνα που σου κάνει την δύσκολη, την γουστάρεις πιο πολύ

Η προτίμηση των Ευρωπαίων εταίρων μας για τον Αλέξη Τσίπρα -και η διαρκής αβάντα που του κάνουν- έχει προβληματίσει πολλούς Έλληνες και έχει σκορπίσει θλίψη στη Νέα Δημοκρατία.

Σε μια προσπάθεια να εξηγήσω την αγάπη των Ευρωπαίων εταίρων μας για τον Αλέξη Τσίπρα και την αδιαφορία τους για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα σας δώσω ένα απλό παράδειγμα.

Είναι γνωστό πως οι πελάτες στα μπoυρδέλα προτιμούν τα ζόρικα κορίτσια.

Την πoυτάνα που κάνει πως δεν σε θέλει, την γουστάρεις πιο πολύ.

Ενώ την πoυτάνα που σε περιμένει με το βρακί κάτω, τα πόδια ανοιχτά, με ένα τσιγάρο στο στόμα, και περιμένει τις εντολές σου για να αλλάξει στάση, την βαριέσαι.

Έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον το παιχνίδι στο κρεβάτι, αν κάνει η πoυτάνα πως δεν σε θέλει, αν και εσύ ξέρεις πως είναι το πoυτανάκι σου.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η πoυτάνα που κάνει την δύσκολη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η πoυτάνα που σε περιμένει με τα πόδια ανοιχτά.

Ο Τσίπρας έκανε τον ζόρικο και τον επαναστάτη -και φώναζε πως θα σκίσει τα Μνημόνια-, ενώ ο Μητσοτάκης είναι μόνιμα σε φάση “φέρτε μου ό,τι θέλετε να το υπογράψω”.

Όταν πας ξανά στο μπoυρδέλο, θα αναζητήσεις την πoυτάνα που -την προηγούμενη φορά- έκανε πως δεν σε ήθελε.

Οπότε, οι Ευρωπαίοι εταίροι προτιμούν τον Τσίπρα που τους έκανε τον δύσκολο.

Είναι τόσο απλό.

(Οπωσδήποτε, δεν είναι και πολύ κόσμιο να χαρακτηρίζω “πoυτάνες” τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης του προτεκτοράτου. Οπότε, να πω πως δεν είναι οι μόνες πoυτάνες στη χώρα. Τώρα το έσωσα.)

(Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τις πoυτάνες, οι οποίες -σε αντίθεση με τους πολιτικούς- έχουν τον σεβασμό μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.