Και τα ομόφυλα ζευγάρια θα βγουν από το Μνημόνιο

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει νομοσχέδιο που προβλέπει πως και τα ομόφυλα ζευγάρια θα βγουν από το Μνημόνιο.

Το νομοσχέδιο έχει προκαλέσει την αντίδραση της Ιεράς Συνόδου, η οποία ζητά να μείνουν τα ομόφυλα ζευγάρια στο Μνημόνιο μέχρι την Δευτέρα Παρουσία.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο, εκτός αν όλα τα ομόφυλα ζευγάρια ψηφίσουν Ανεξάρτητους Έλληνες -και τους βάλουν πάλι στη Βουλή-, οπότε θα τους κάνουν όλους υποναυάρχους.

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο γιατί θεωρεί πως η κοινωνία δεν έχει χωνέψει ότι ένα ομόφυλο ζευγάρι μπορεί να ζήσει χωρίς Μνημόνιο.

Ούτε το ΚΚΕ θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την έξοδο των ομόφυλων ζευγαριών από το Μνημόνιο, σε μια προσπάθεια για ολόπλευρη ισχυροποίηση του ΚΚΕ μπροστά στο καθήκον της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος και της ανάπτυξης της κοινωνικής συμμαχίας σε αντικαπιταλιστική-αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση, στην πάλη κατά του ιμπεριαλιστικού πολέμου, για την εργατική εξουσία.

Στο Κίνημα Αλλαγής δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο, αφού περιμένουν να δουν πρώτα τις δημοσκοπήσεις.

Η Χρυσή Αυγή λέει πως, αν ήταν φυσιολογικό να βγουν τα ομόφυλα ζευγάρια από το Μνημόνιο, θα το είχε προβλέψει η φύση, ενώ τονίζει πως τα ομόφυλα ζευγάρια θέλουν να βγουν από το Μνημόνιο για να ικανοποιήσουν τα βίτσια τους.

Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζητούν να βγουν μόνο τα ομόφυλα ζευγάρια από το Μνημόνιο, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο να το γυρίσουν όλοι οι Έλληνες στην ομοφυλοφιλία, για να βγουν κι αυτοί από το Μνημόνιο.

Δέκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προτείνουν να βγουν τα ομόφυλα ζευγάρια από το Μνημόνιο, και, αν επιζήσουν, να βγουν και τα υπόλοιπα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.