Οι Ελληνίδες ψηφίζουν Τσίπρα

Δεν είναι μυστικό πως ο Αλέξης Τσίπρας οφείλει μεγάλο ποσοστό της δημοφιλίας του στο γεγονός ότι τον προτιμούν οι γυναίκες.

Αν κοιτάξει κάποιος τα αποτελέσματα των εκλογών, θα παρατηρήσει πως το ποσοστό των γυναικών που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό των ανδρών.

Λογικό είναι αυτό, αφού τις έχουν τρελάνει στο κέρατο οι Έλληνες τις γυναίκες τους, οπότε πάνε αυτοί και ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία, και πάνε οι γυναίκες τους και το ρίχνουν κρυφά στον ΣΥΡΙΖΑ, με τη φαντασίωση πως τα φοράνε κι αυτές στον άνδρα τους με τον Τσίπρα.

Εντάξει, κάποιες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολάκη γιατί έχει αυτό το “θα σε σκίσω και θα σε πετάξω στα βράχια” αλλά ο Τσίπρας έχει μεγαλύτερο γκελ στις γυναίκες.

Μετά την πλήρη μετατροπή της Ελλάδας σε προτεκτοράτο, οι εκλογές δεν έχουν κανένα νόημα, οπότε θα λειτουργούν σαν καλλιστεία.

Από τη στιγμή που οι εκλογές έγιναν καλλιστεία, ο Αλέξης Τσίπρας έχει το πλεονέκτημα.

Κακά τα ψέματα, ο Αλέξης είναι καβλάκι.

Αν τον συγκρίνεις με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ο Τσίπρας μοιάζει με αρχαίο Έλληνα θεό.

Γενικά, μέσα σε όλους αυτούς τους στραβοχυμένους πολιτικούς με τις σκατόφατσες, ο Τσίπρας είναι σαν τη μύγα μες στο γάλα.

Θα έχετε παρατηρήσει πως, όπου πάει ο Τσίπρας να μιλήσει, σκάνε διάφορες τύπισσες και τον πιάνουν, τον χαϊδεύουν, του ζητούν να βγουν σέλφι, τον τρατάρουν ένα περγαμόντο και, γενικά, τον γουστάρουν.

Εν τω μεταξύ, τον Αλέξη τον φλερτάρουν όλες οι ηλικίες.

Άλλη βλέπει στον Αλέξη έναν παλιό της γκόμενο, άλλη τον πατέρα της, άλλη τον αδερφό της, άλλη το γιο της, άλλη έναν που την έδερνε και της άρεσε.

Μην το ψάχνετε με τις γυναίκες, δεν βγαίνει άκρη. Έχουν χαθεί πολλοί άνθρωποι, προσπαθώντας να τις κατανοήσουν.

Το καλό για τον Τσίπρα είναι πως τον γουστάρουν μεν οι γυναίκες αλλά δεν τον ζηλεύουν οι άνδρες τους, γιατί ξέρουν πως δεν κινδυνεύουν από αυτόν.

Τον βλέπουν πως βαριέται.

(Το κείμενο γράφτηκε, αφού είδα βίντεο από την επίσκεψη του Τσίπρα στη Λήμνο.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.