Παίξτε μπάλα!

Γεια σου πιτισιρίκο.
Το φάρο της δημοκρατίας ανάβουν ξανά οι Έλληνες με την απόφασή τους να καταργήσουν τα κόμματα και να τα αντικαταστήσουν με ποδοσφαιρικές ομάδες.

Έχοντας δει πλέον πως τα κόμματα είναι διακοσμητικά και η πολιτική παίζεται για τη φανέλα, έφτασαν στο λογικό συμπέρασμα ότι την δουλειά αυτή την κάνουν πολύ καλύτερα οι ποδοσφαιρικές ομάδες.

Γνωρίζοντας εδώ και δεκαετίες -από τη μεταρρύθμιση του Κοσκωτά- τη στενή σχέση πολιτικής και ποδοσφαιρικής μαφίας, είπαν να κάνουν επιτέλους την επανάσταση και να δώσουν τη σκυτάλη σε αυτούς που τους ανήκει.

Έτσι, με ένα σμπάρο θα πετύχουν δύο και τρία ίσως τρυγόνια, και δεν θα είναι αναγκσμένος πλέον ο Μαρινάκης να κρύβεται πίσω από έναν Μητσοτάκη· άσε που δεν χωρούσε και περίσσευε και τον κοροϊδεύανε όλοι στις φωτογραφίες.

Επίσης, είναι η τρελή ευκαιρία να νικήσουν την αποχή.

Με αυτή την κίνηση, χιλιάδες οπαδοί θα παραστούν στις κάλπες και θα δώσουν νέα πνοή στη μικρή μας δημοκρατία.

Στο πλαίσιο της οικονομίας κιόλας, θα στηθούν οι κάλπες στα ποδοσφαιρικά γήπεδα ανά την επικράτεια, και θα ψηφίζει ο οπαδός στο ημίχρονο, ή μετά τη λήξη του αγώνα.

Σε περίπτωση επεισοδίων, θα πετάγεται η κάλπη στη θάλασσα και θα εκλέγεται όποιος κερδίσει στο ξύλο.

Οι δανειστές είναι ενθουσιασμένοι με την ελληνική πρόταση, καθώς βλέπουν το μέλλον της Ευρώπης σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

Με δύναμη από την Θεσσαλονίκη

Δημήτρης

(Αγαπητέ Δημήτρη, χαίρομαι που σε εμπνέω με τα podcast μου. Είσαι κι εσύ πηγή έμπνευσης. Έχεις πολύ ωραίες ιδέες. Άντε, να κατέβεις να τα πούμε κι από κοντά. Αν και μάλλον θα λείπω. Αλλά θα τα πούμε εμείς. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.