Τούρκοι πράκτορες ξύρισαν το κεφάλι της Ελένης Φουρέιρα

Φωτιά στις διπλωματικές σχέσεις της Ελλάδας και της Κύπρου με την Τουρκία, έχει βάλει το σαμποτάζ που έκαναν Τούρκοι πράκτορες στα μαλλιά της Ελένης Φουρέιρα, την παραμονή του τελικού της Γιουροβίζιον.

Η Ελένη Φουρέιρα πήγε στο κομμωτήριο για να κόψει την ψαλίδα και να δει μήπως υπάρχουν τίποτα φωλιές με ζουζούνια μέσα σε όλη αυτή τη μαλούπα, αλλά οι Τούρκοι πράκτορες της έριξαν υπνωτικό στην πορτοκαλάδα και της ξύρισαν το κεφάλι.

Το τραγούδι της Κύπρου βασίζεται στα μαλλιά της Ελένης Φουρέιρα, η οποία είναι πια μια φαλακρή τραγουδίστρια.

Είναι αδύνατον να τραγουδήσει η Ελένη χωρίς τα μαλλιά της, ενώ η χορογραφία του τραγουδιού έχει καταστραφεί, αφού πιο πολύ χόρευαν τα μαλλιά παρά η Ελένη και οι χορεύτριες.

Παράλληλα, δεν υπάρχει χρόνος να ετοιμαστεί μια νέα χορογραφία χωρίς μαλλιά, αφού η Φουρέιρα και οι χορεύτριες έχουν πάθει τικ από τις πολλές πρόβες και κουνάνε συνέχεια τα κεφάλια τους σαν τα σκυλάκια που βάζουμε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Το επιτελείο της κυπριακής συμμετοχής σκέφτεται να εμφανιστεί η Ελένη Φουρέιρα με περούκα αλλά, με τόσα τινάγματα του κεφαλιού, μπορεί να φύγει η περούκα την ώρα που θα τραγουδάει και να φτάσει στο διάστημα.

Αν κολλήσουν την περούκα με αρμόστοκο στο κεφάλι της Φουρέιρα, μάλλον δεν θα φύγει η περούκα αλλά μετά θα πρέπει να την αφαιρέσουν με εγχείρηση.

Μια άλλη σκέψη είναι να εμφανιστεί καραφλή η Ελένη και να ξυρίσουν και τα κεφάλια των χορευτριών, ώστε να είναι ομοιόμορφο το αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά οι χορεύτριες δεν θέλουν να ξυρίσουν τα κεφάλια τους, οπότε θα τις ξυρίσουν με το ζόρι.

Κύπρος και Ελλάδα κατήγγειλαν την άθλια ενέργεια της Τουρκίας να ξυρίσει την Φουρέιρα, που έρχεται σε συνέχεια της παραβίασης του ελληνικού εναέριου χώρου και της αμφισβήτησης της κυπριακής ΑΟΖ.

Το κοινό της Γιουροβίζιον σε όλο τον κόσμο καλείται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει την νίκη στην Ελένη Φουρέιρα που πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.