Πρώην εργαζόμενοι της ΑΕΠΙ έχουν ένα δίκαιο αίτημα

Αγαπητέ πιτσιρίκο καλησπέρα,
είμαι πρώην υπάλληλος της ΑΕΠΙ. Ένας από τους 15 του τμήματος νομικής υποστήριξης.

Η ΑΕΠΙ τελείωσε. Κατέθεσε αίτηση πτώχευσης η οποία και συζητείται στις 18/9, ως αποτέλεσμα της παύσης της άδειάς της απο το ΥΠΠΟ.

Δεν θα σου εξιστορήσω τα γεγονότα έως και σήμερα, αφού οι κινήσεις του ΥΠΠΟ αφορούν τους πνευματικούς δημιουργούς, ασχέτως αν συμφωνώ, ή όχι, μαζί τους.

Το πρόβλημα των 15 είναι οτι είμαστε μάρτυρες σε εκατοντάδες δίκες που είχε η ΑΕΠΙ με χρήστες μουσικής.

Από τον 12/2017 δεν μας καταβάλλονται μισθοί και έξοδα κίνησης, με αποτέλεσμα να έχουμε τιμωρηθεί με πρόστιμα λιπομαρτυρίας σε δεκάδες ποινικές υποθέσεις.

Μόνο εγώ έχω τιμωρηθεί σε 30 υποθέσεις.

Υπολόγισε ότι κάθε πρόστιμο είναι 420 € και πιστώνεται στην Εφορία.

Έχουμε ενημερώσει το ΥΠΠΟ και το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ζητάω απλά την βοήθειά σου να γίνει ευρέως γνωστό.

Μας έχουν τάξει λύση εδώ και τρεις μήνες, αλλά …

Σου επισυνάπτω και δημοσίευμα του 902 FM, προς βοήθειά σου. Δυστυχώς, οι μόνοι που μας άκουσαν και αντέδρασαν είναι το ΚΚΕ.

(Αγαπητέ φίλε, το δημοσιεύω όπως μου το στείλατε. Θεωρώ πως θα δοθεί μια λύση στο δίκαιο αίτημά σας. Υπάρχει ο Νόμος, υπάρχει και η Λογική. Δεν είναι δυνατόν πρώην και απλήρωτοι εργαζόμενοι να πηγαίνουν μάρτυρες σε εκατοντάδες δίκες κάθε μήνα. Αυτό μπορεί να το καταλάβει ο κάθε άνθρωπος. Απορώ πώς δεν το καταλαβαίνουν οι δικαστές. Να είστε καλά και να πάνε όλα καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.