“Μπήκαν ποτέ κλέφτες στο σπίτι σας, ενώ ήσασταν μέσα;”

Ένα επιχείρημα που λέγεται μετά το λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου στο κέντρο της Αθήνας, είναι πως το λιντσάρισμα του Κωστόπουλου δικαιολογείται επειδή μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να κλέψει.

Μάλιστα, αυτοί που φέρνουν αυτό το επιχείρημα είναι πάρα πολύ επιθετικοί και σίγουροι για το επιχείρημά τους.

Επίσης, επικρίνουν όσους έχουν οργιστεί με το λιντσάρισμα του Κωστόπουλου, λέγοντας “Μπήκαν ποτέ κλέφτες στο σπίτι σας, ενώ ήσασταν μέσα;”

Βέβαια, ένα κοσμηματοπωλείο δεν είναι σπίτι αλλά -για την οικονομία της συζήτησης- ας δεχτούμε το επιχείρημα.

Ώστε, αν μπει κάποιος στο σπίτι σου για να σε κλέψει, έχεις το δικαίωμα να τον σκοτώσεις, ακόμα κι αν είναι προφανές πως είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να σε απειλήσει.

Μάλιστα.

Ρε ζώα, γ@μώ τα σπίτια σας, τα μαγαζιά σας και τις ιδιοκτησίες σας, αφού είναι έτσι, γιατί δεν αντισταθήκατε όταν σας πήραν τη χώρα;

Γιατί δεν βγάλατε κιχ όταν σας έκλεψαν τη χώρα;

Μέσα δεν ήσασταν;

Παρέλαση έκαναν τα στελέχη της Τρόικας από την Ελλάδα.

Είχαν προηγηθεί, βέβαια, τα ντόπια κλεφτρόνια, που τα ψηφίζατε με λύσσα επί δεκαετίες, για να ξεσκίσουν τη χώρα.

Και μετά σας είπαν “μαζί τα φάγαμε”.

Δηλαδή, σας είπαν κλέφτες.

Σας έκλεψαν τη χώρα αλλά νομίζετε πως θα σώσετε το κωλομάγαζό σας και το κωλόσπιτό σας.

Και την μάνα σας θα σκοτώνατε για τα φράγκα.

Αλλά νομίζετε πως είστε μια ανώτερη ράτσα.

Δεν είστε.

Και επιτέλους παίρνετε αυτό που σας αξίζει.

(Με την ευκαιρία, επειδή δεν θέλω καθόλου να με διαβάζουν όλα αυτά τα σιχάματα που κυκλοφορούν εκεί έξω -που είναι πολύ δεμένα με την ιδιοκτησία τους-, τα παρακαλώ να απομακρυνθούν από το μπλογκ και από τους λογαριασμούς μου στα social media. Μαζεύτηκε πολύς κόσμος και δεν είναι καθόλου τιμητικό να σε διαβάζουν πολλοί στην ξεπουλημένη Ελλάδα. Να διαβάζετε και να ακούτε τα ανθρωποειδή των ολιγαρχών που παριστάνουν τους δημοσιογράφους. Αυτοί σας αξίζουν. Γιατί σαν αυτούς είστε. Σιχάματα. Προσπαθήστε να διαβάζετε και να ακούτε ανθρώπους που είναι μπουκωμένοι με τα αρxίδια των αφεντικών τους. Όπως είστε κι εσείς. Την …αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.