Ο πιτσιρίκος πέθανε

Ο πιτσιρίκος πέθανε. Η ηλικία του πιτσιρίκου είναι άγνωστη -αν και πέθανε πιτσιρίκος-, όπως και οι λόγοι του θανάτου του. Δεν έφυγε, πέθανε. Δηλαδή, δεν θα επιστρέψει. Μην τον περιμένετε άδικα. Δεν θα έρθει.

Για τη ζωή του πιτσιρίκου δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα.

Βασικά, γεννήθηκε. Μετά έζησε. Πιο μετά πέθανε.

Να μην το κάνουμε και θέμα τώρα με τη ζωή και τον θάνατο. Νισάφι πια. Γεννιέσαι, ζεις, πεθαίνεις. Έτσι γίνεται με όλους τους ανθρώπους. Σιγά την υπόθεση.

Φυσικά, η είδηση του θανάτου του πιτσιρίκου προκάλεσε σοκ και θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Χτυπούσαν οι καμπάνες.

Οπωσδήποτε, το κενό που αφήνει ο πιτσιρίκος είναι δυσαναπλήρωτο -όπως είναι το κενό που αφήνει κάθε Έλληνας-, αφού ήταν αγαπημένος, μεγάλος και αναντικατάστατος.

Όπως όλοι οι Έλληνες, ο πιτσιρίκος ήταν μια αδικημένη και παρεξηγημένη μεγαλοφυΐα. Αν δεν υπήρχε μια παγκόσμια συνωμοσία σε βάρος του, θα έκανε μεγάλα πράγματα.

Ο πιτσιρίκος δεν πήγε στη γειτονιά των αγγέλων γιατί εκεί υπάρχει μεγάλος συνωστισμός από Έλληνες. Πήγε στην γειτονιά των σατανάδων που δεν υπήρχε Έλληνας ούτε για δείγμα.

Θα τον θυμόμαστε για πάντα. Καλά, όχι για πάντα, γιατί θα τα τινάξουμε κι εμείς και μετά δεν θα θυμόμαστε κανέναν.

Άντε και καλή ψυχή! Ψόφος!

(Γεια σας. Ο πιτσιρίκος είμαι. Δεν πέθανα. Ακόμα. Εξαρτάται, βέβαια, και το πότε διαβάζετε αυτό το κείμενο. Κάποια στιγμή θα πεθάνω. Αυτό είναι βέβαιο. Οπότε το κείμενο θα είναι σωστό. Έγραψα αυτό το κείμενο γιατί δεν γουστάρω καθόλου να πάρουν τα κλικ της είδησης του θανάτου μου όλα αυτά τα κωλοσάιτ που κάνουν πάρτι μόλις πεθάνει κάποιος που θεωρούν πως ο θάνατός του “πουλάει”. Τώρα, όταν θα γράφει κάποιος “πιτσιρίκος πέθανε” στο Google, θα βγαίνει πρώτο στην αναζήτηση το ποστ του θανάτου μου που έγραψα εγώ στο μπλογκ μου. Άσε που μπορεί αυτοί οι σιχαμένοι δημοσιογράφοι να μην γράψουν για τον θάνατό μου και να νομίζετε πως ζω. Επίσης, υπάρχει το ενδεχόμενο να βγάλουν ψεύτικη είδηση πως πέθανα, ενώ εγώ θα ζω. Οπότε την βγάζω εγώ την ψεύτικη είδηση του θανάτου μου, για να προλάβω και τα fake news. Μια ζωή πρωτοπόρος. Και στον θάνατο πρωτοπόρος. Α, και δεύτερη ζωή δεν έχει. Ό,τι φάτε, ό,τι πιείτε κι ό,τι αρπάξει ο κώλoς σας.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.