Να μην εκδιωχτούν οι Χειροτέχνες Καλλιτέχνες από το Θησείο

Οι Εικαστικοί Καλλιτέχνες Χειροτέχνες στο Ιστορικό Κέντρο εκδιώκονται επί δημαρχίας Γιώργου Καμίνη από το Θησείο και ζητούν τη συμπαράστασή μας.

Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων αποφάσισε τη μεταφορά των θέσεων των Καλλιτεχνών Χειροτεχνών στις πλατείες Κεραμεικού, Αυδή Λέοντα και Βικτωρίας (σ.σ. Υποθέτω πως θα τους δοθεί και άδεια οπλοφορίας, για να υπερασπίζονται τους εαυτούς τους στον δρόμο.)

Αύριο, Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι, οι χειροτέχνες θα είναι μαζεμένοι δίπλα στον σταθμό του Θησείου, όπως ήταν και σήμερα.

Δεκάδες χιλιάδες Αθηναίοι θα κάνουν την Κυριακή τον περίπατό τους στο Θησείο, και μπορούν -και επιβάλλεται- να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους Καλλιτέχνες Χειροτέχνες του Ιστορικού Κέντρου.

Οι συνάνθρωποί μας που φτιάχνουν όμορφα πράγματα με τα χέρια τους, έχουν δικαίωμα στην επιβίωση και στην αξιοπρέπεια.

Αν το “κανείς δεν είναι μόνος του” δεν είναι μόνο ένα σύνθημα, οφείλουμε να τους συμπαρασταθούμε και να το αποδείξουμε.

Ψήφισμα στο Avaaz για να παραμείνουν οι Χειροτέχνες στο Θησείο: Πολίτες και επισκέπτες : Ελευθερία στην έκφραση της τέχνης (χειροτεχνία) στο Θησείο

Εικαστικοί Καλλιτέχνες Χειροτέχνες στο Ιστορικό Κέντρο”> Η σελίδα που έχουν οι Εικαστικοί Καλλιτέχνες Χειροτέχνες στο Ιστορικό Κέντρο στο Facebook.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.