Η επαναστατική οργάνωση “Ιωάννα Μπέλλα Ciao” ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμβα στον ΣΚΑΪ

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η δημοσίευση της προκήρυξης της οργάνωσης που τοποθέτησε τη βόμβα έξω από το κτίριο του ΣΚΑΪ, αφού την ευθύνη για τη βόμβα ανέλαβε η οργάνωση “Ιωάννα Μπέλλα Ciao”.

Στο κείμενο της προκήρυξης, οι βομβιστές αναφέρουν πως ο ΣΚΑΪ δεν έγινε στόχος τους εξαιτίας πολιτικών ή δημοσιογραφικών λόγων αλλά εξαιτίας του αποκλεισμού της Ιωάννας Μπέλλα από το Next Top Model.

Στο κείμενο της προκήρυξης αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

“Σιγά ρε ζώα του ΣΚΑΪ, να μην ασχολούμασταν στα σοβαρά με τις ‘ειδήσεις’ σας και τις ‘ενημερωτικές’ εκπομπές σας.

Για να πάρει κάποιος στα σοβαρά την ‘ενημέρωση’ που προσφέρετε, πρέπει να είναι λοβοτομημένος.

Χεστήκαμε και για τους ‘δημοσιογράφους’ σας και για τα συμφέροντα του Αλαφούζου.

Αυτό που μας εξόργισε, όμως, ήταν ο αποκλεισμός της Ιωάννας Μπέλλα από το Next Top Model.

Δεν είναι δυνατόν να έρχεται στο βοθροκάναλό σας μια θεογκόμενα σαν την Ιωάννα Μπέλλα και να την βγάζουν οι γελοίοι της ‘επιτροπής’ σας εντελώς άχρηστη με την Βίκυ Καγιά να της λέει πως θα την ήθελε χωρίς πεπόνια στο στήθος.

Εντάξει, η κοπέλα έβαλε βύζoυς, κώλo, χείλη, νύχια και βλέφαρα, διόρθωσε μύτη, πηγούνι, ζυγωματικά, δόντια και αυτιά αλλά είναι αυτός λόγος να την απορρίψουν λέγοντας πως είναι ψεύτικη;

Είναι ποτέ δυνατόν;

Αυτή είναι η κοινωνία που θέλουμε;

Να έρχεται στον ΣΚΑΪ η κρεβατογεμίστρα και να την βγάζετε ακατάλληλη;

Τι παράδειγμα δίνετε στα νέα κορίτσια;

Αν είστε μάγκες εκεί στον ΣΚΑΪ, βγάλτε τη Σία Κοσιώνη αμακιγιάριστη και με μαγιό να πει τις ειδήσεις.

Και μετά βγάλτε την Μπέλλα να πει τις ειδήσεις.

Να δούμε ποια θα κάνει πιο μεγάλα νούμερα.

Διαλύσατε την ψυχολογία της Ιωάννας Μπέλλα, με αποτέλεσμα να πάει στον διαγωνισμό για την Μις Υφήλιος και να μην μπει ούτε στην εικοσάδα.

Και τώρα το παίζετε ήρωες πως τάχα μου σας βάλαμε βόμβα για την αδέσμευτη ενημέρωση που προσφέρουν ο Πορτοσάλτε και ο Άδωνις.

Λαμόγια του ΣΚΑΪ, διορθώστε την αδικία που κάνατε στην Ιωάννα Μπέλλα, γιατί την επόμενη φορά θα ανατινάξουμε τον ΣΚΑΪ και θα τον στείλουμε στο κέντρο του γηπέδου Καραϊσκάκη.

Και θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη και στο Survivor.

Να στείλετε την Ιωάννα Μπέλλα να λιάζεται στον Άγιο Δομίνικο, και την Καγιά με την άλλη την πατσαβούρα, την ανορεξικιά, να την ταΐζουν καρύδες στο στόμα.

Άντε, ξεφτίλες.

Επανασταστική Οργάνωση Ιωάννα Μπέλλα Ciao

(Σχόλιο του πιτσιρίκου: Δημοσίευσα την προκήρυξη της Επαναστατικής Οργάνωσης “Ιωάννα Μπέλλα Ciao” στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών και της ελευθερίας της έκφρασης.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.