Σήμα καμπάνα και στα χαρακώματα για να αποφευχθούν οι λιποταξίες στον πόλεμο με την Τουρκία

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την ημέρα που το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανέβασε στο Διαδίκτυο αυτό το βίντεο -με τον φαντάρο που καυλαvτίζει με την κοπέλα του σε βιντεοκλήση-, για να μας ενημερώσει πως υπάρχει πια σύνδεση στο Διαδίκτυο ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα φυλάκια.

Μετά τις νέες σημερινές παραβιάσεις των τουρκικών αεροσκαφών στο Καστελόριζο και τις προκλητικές δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων, αυτό το βίντεο αποδεικνύει περίτρανα πως η Ελλάδα ετοιμάζεται για πόλεμο με την Τουρκία.

Οι επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας ξέρουν πολύ καλά πως οι νέοι Έλληνες δεν πάνε πουθενά χωρίς να έχουν κινητό με σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Οπότε, έβαλαν wi-fi ακόμα και στις βραχονησίδες, ώστε να πειστούν οι νέοι Έλληνες πως στον πόλεμο δεν θα στερηθούν το Instagram και το Facebook.

Αν οι Έλληνες πάνε στον πόλεμο χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο, θα υπάρχουν πολλές λιποταξίες, αφού οι στρατιώτες μας θα παθαίνουν στερητικό σύνδρομο, θα πετούν τα όπλα τους και θα αναζητούν σημείο που να έχει καλό σήμα για να ανεβάσουν καμιά selfie από το μέτωπο.

Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό οι Έλληνες στρατιώτες να παραδίδονται στους Τούρκους, για να τους επιτρέψουν οι Τούρκοι να συνδεθούν στο Διαδίκτυο και να δούν πόσα like έχουν πάρει στο Facebook.

Ήταν πολύ έξυπνη η κίνηση του ΓΕΣ να βάλει wi-fi ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα φυλάκια των ελληνικών νησιών, ώστε οι Έλληνες στρατιώτες να πολεμήσουν μέχρι την τελευταία γραμμή της μπαταρίας του κινητού τους.

Τώρα, για να πειστούν ακόμα περισσότεροι νέοι Έλληνες να πολεμήσουν κατά των Τούρκων, υπάρχει στο ΓΕΣ η σκέψη να φτιαχτεί ένα νέο βίντεο που θα παρουσιάζει τον πόλεμο ως ριάλιτι επιβίωσης, ενώ θα υπάρχουν και κριτές που θα βαθμολογούν τους παίκτες-στρατιώτες για το πόσο κομψά είναι ντυμένοι και για το ταλέντο τους στο χορό και στο τραγούδι.

Αέρααααααα!!!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.