Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να κάνει πάλι πρωθυπουργό τον Τσίπρα

Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, τόσο αρχιζω να πιστεύω πως το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας είναι να κάνει πάλι κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν είναι μόνο η υστερία των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που μοιάζουν να έχουν μολυνθεί από τον ιό Άδωνις και ουρλιάζουν όλοι σαν ντοπαρισμένοι ευνούχοι.

Δεν είναι που η Νέα Δημοκρατία -ενόψει εκλογών και προσέλκυσης ακροδεξιών ψηφοφόρων- έχει μετατραπεί σε ένα εθνικιστικό μόρφωμα.

Δεν είναι οι διαρκείς γκάφες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος όχι μόνο είναι ένα ατελείωτο τικ αλλά -για κάποιο ανεξήγητο λόγο- δεν μπορεί να συντονίσει τις κινήσεις του και το βλέμμα του με αυτά που βγαίνουν από το στόμα του.

Ανοίγω παρένθεση. Στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου στην Κιβωτό, πέφτει το θέατρο μόλις εμφανίζεται στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι θεατές, από τα γέλια, χτυπάνε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να το δείτε αυτό. Ο Χριστόφορος δεν λέει τίποτα. Δεν μιλάει. Ο Μητσοτάκης κερδίζει μόνος του τα ουρανομήκη γέλια και το χειροκρότημα. Χωρίς καν να προσπαθεί. Άψογη τεχνική από έναν μεγάλο κωμικό ηθοποιό που η κακιά μοίρα τον έριξε στην πολιτική. Κλείνω την παρένθεση.

Αυτό που με κάνει να σκέφτομαι πως η Νέα Δημοκρατία παλεύει να κάνει πάλι πρωθυπουργό τον Τσίπρα είναι όλοι αυτοί που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχει σίχαμα της ελληνικής κοινωνίας που να μην στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία.

Δεν θέλω να πω ονόματα γιατί θα ξεχάσω κάποιους και δεν θέλω να αδικήσω κανέναν.

Αν κρίνω από τις μέχρι τώρα κινήσεις, τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές θα προκαλούν εμετό.

Όσοι έχουν τον ανθρωποδιώχτη, στηρίζουν Κυριάκο.

Τι σκατόφατσες έχουν μαζευτεί στη Νέα Δημοκρατία;

Τι ντεκαβλέ άτομα είναι αυτά;

Αυτοί κάνουν τους συριζοπασόκους να μοιάζουν με κανονικοί άνθρωποι.

Δηλαδή, φτάνεις στο σημείο να σκέφτεσαι πως, αν έχεις μια κανονική φάτσα και δεν είσαι υστερικός, δεν σε παίρνουν στη Νέα Δημοκρατία.

Και περιμένουν με όλους αυτούς να νικήσουν στις εκλογές;

Είναι σαν να το κάνουν επίτηδες -που μαζεύουν όλους τους σιχαμένους- για να στείλουν τους πολίτες να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Έλληνες δεν πρέπει να τσιμπήσουν στο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας να κάνει πάλι πρωθυπουργό τον Τσίπρα.

Οι Έλληνες πρέπει να κάνουν πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη.

Για να του χαλάσουν το σχέδιο.

(Εγώ, πάντως, σας το είπα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.