Ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπάει το αρχαίο ελληνικό έθιμο της παιδoφιλίας

Σοκ έχει προκαλέσει η απόφαση του δικαστηρίου που κήρυξε ένοχο τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Γεωργιάδη, για την κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής, και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 28 μηνών και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ.

Το δικαστήριο αναγνώρισε ως ελαφρυντικό στον Νίκο Γεωργιάδη όχι μόνο ότι είναι το δεξί χέρι του αναμορφωτή της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και ότι δεν καπνίζει.

Σύμφωνα με την Νέα Δημοκρατία, η απόφαση του δικαστηρίου είναι ένα ακόμα πλήγμα στην αριστεία αλλά και στα πατροπαράδοτα ελληνικά έθιμα.

Όπως αναφέρουν πηγές από τη Νέα Δημοκρατία, η παιδoφιλία είναι ένα αρχαίο ελληνικό έθιμο και κανένα δικαστήριο δεν μπορεί να καταδικάσει τις παραδόσεις των Ελλήνων.

“Αν κάτι συνδέει τους σύγχρονους Έλληνες με τους αρχαίους Έλληνες, είναι η παιδoφιλία και οι συριζαίοι προσπαθούν να το ξεριζώσουν γιατί μισούν οτιδήποτε ελληνικό” τόνισε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Πράγματι, μια ωραία παράδοση είχαν οι αρχαίοι Έλληνες, την παιδoφιλία, και οι σύγχρονοι Έλληνες την εγκατέλειψαν γιατί είναι μέσα στις ντροπές και στις ενοχές. Έτσι χάσαμε και το όνομα της Μακεδονίας.

Ήταν αναγκασμένος ο Νίκος Γεωργιάδης να τρέχει στη Μολδαβία για να εξασκήσει το πατροπαράδοτο ελληνικό έθιμο της παιδοφιλίας.

Ορίστε, οι άριστοι της Νέας Δημοκρατίας εξάγουν ελληνικό πολιτισμό και στην Μολδαβία και ταΐζουν και μολδαβάκια που δεν έχουν να φάνε. Και οι συριζαίοι τους δικάζουνε! Εκεί φτάσαμε!

Βέβαια, στην Νέα Δημοκρατία βρίσκεται και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έχει γράψει το εξαιρετικό βιβλίο “Ομοφυλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα – Ο μύθος καταρρέει”, οπότε δεν είναι βέβαιο πως θα υπερισχύσει μέσα στο κόμμα η άποψη των κωλoμπαράδων.

Στη Νέα Δημοκρατία υπάρχει η σκέψη να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να αναλάβει την προεδρία ο Νίκος Γεωργιάδης.

Γιατί η Ελλάδα χρειάζεται έναν πρωθυπουργό που να γ@μάει.

(Καταπληκτικό αυτό που είχε πει το 2016 -που ήρθε η υπόθεση στο φως- ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Νίκο Γεωργιάδη και το αποκάλυψε ο ίδιος στο δικαστήριο: “Δεν υπάρχει περίπτωση να προσαχθείς. Κάτσε δυο μήνες, τρεις. Είσαι πίσω κανονικά. Θα σκάσει σε δυο μήνες. Θα κάτσει.». Αφιερωμένο σε αυτούς που πιστεύουν πως η Ελλάδα δεν μπορεί να πάει χειρότερα. Μπορεί. Και θα πάει.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.