Ο Χριστός ήταν Έλληνας και λεγόταν Απολλώνιος

Εμείς οι Έλληνες το λέμε εδώ και αιώνες πως ο Χριστός ήταν Έλληνας -τι άλλο θα μπορούσε να είναι;- αλλά η παγκόσμια σιωνιστική συνωμοσία έχει πείσει τους πάντες πως ο Χριστός ήταν Εβραίος.

Τώρα ήρθε η ώρα όλος ο πλανήτης να μάθει -μέσ του Bible Conspiracies του Amazon- πως το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τις ιστορίες της Βίβλου είναι Έλληνας και ονομάζεται Απολλώνιος.

Ο Απολλώνιος γεννήθηκε στην Καππαδοκία της Κεντρικής Ανατολίας περίπου την ίδια χρονιά με τον Χριστό και -σε αντίθεση με τον Χριστό- υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο Απολλώνιος υπήρξε πράγματι.

Ο Απολλώνιος έφερε πάλι στη ζωή τους νεκρούς και ήταν ο πρώτος που μίλησε για πράγματα πέρα από τον ανθρώπινο νου.

Έγινε μαθητής του Πυθαγόρα και απαρνήθηκε τη σάρκα, το κρασί και τις γυναίκες που τον έβλεπαν σαν αντικείμενο ηδoνής -γιατί ήταν θεογκόμενος- και ήθελαν να τον ξεζουμίσουν οι λυσσάρες.

Ο Απολλώνιος δεν φορούσε παπούτσια και άφησε τα μαλλιά του και τα γένια του να μακρύνουν, προκαλώντας αναστάτωση στο στυλιστικό ύφος της εποχής που ήθελε τους άνδρες με κοντό μαλλί και ξυρισμένους κόντρα.

Ο Απολλώνιος καθόρισε ως κατοικία του τον ναό του Ασκληπιού και ο αυτοκράτορας Αουρλιανός δεσμεύτηκε να φτιάξει ναούς και αγάλματα προς τιμή του.

Λοιπόν, έχουν δίκιο όσοι μιλούν για ελληνοχριστιανικό πολιτισμό. Τώρα δικαιώνονται. Μόνο που, αφού ο Απολλώνιος ήταν Έλληνας, ο πολιτισμός είναι ελληνοελληνικός.

Κλείστε τα σύνορα και βάλτε εισιτήριο να έρχονται εδώ οι χριστιανοί να δουν πού ζουν οι απόγονοι του θεού τους. Θα γίνουμε ζάπλουτοι.

Και μην ακούσω κανέναν να λέει ξανά πως είναι βρισιά το “γ@μώ τον Χριστό σου”.

Το “γ@μώ τον Απολλώνιό σου”, ναι είναι βρισιά.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.