Το Survivor ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία απειλεί την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας

Σάλο έχουν προκαλέσει στη χώρα μας οι αποκαλύψεις του Wikileaks για τους λόγους που το φετινό Survivor γίνεται ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους, όπως και για τον τεράστιο κίνδυνο που απειλεί τη χώρα μας.

Σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα των τουρκικών και αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, στο διάστημα που θα μεταδίδεται το Survivor ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους, οι τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις θα καταλάβουν το Καστελόριζο και άλλα ελληνικά νησιά που βρίσκονται κοντά στα παράλια της Τουρκίας.

Στόχος της Τουρκίας με την κατάληψη του Καστελόριζου είναι να “σπάσει” την ένωση των ΑΟΖ της Ελλάδας με την Κύπρο, ώστε να ενώσει την δική της ΑΟΖ με αυτήν της Αιγύπτου και να βάλει χέρι στα κοιτάσματα των υδρογοναναθράκων.

Πώς εμπλέκεται, όμως, το Survivor στα σκοτεινά σχέδια της Τουρκίας να καταλάβει το Καστελόριζο;

Η κατάληψη του Καστελόριζου θα γίνει τον Μάρτιο, ενώ Έλληνες και Τούρκοι θα αγωνίζονται στον Άγιο Δομίνικο.

Το ενδιαφέρον των Ελλήνων θα είναι στραμμένο στο Survivor και θα τους έχουν πιάσει τα εθνικιστικά τους, με αποτέλεσμα να ζητάνε από τον Έλληνα ράπερ και τον σύμβουλο διατροφής να συντρίψουν τους Τούρκους κομάντος του Survivor και να κερδίσουν το έπαθλο που θα είναι μακαρόνια με κιμά ή μουσακάς.

Αρχικά, οι Έλληνες θα εξοργιστούν με την κατάληψη του Καστελόριζου από τους Τούρκους και θα γράφουν θυμωμένα πατριωτικά tweet σε hashtag με υβριστικό περιεχόμενο για την Τουρκία.

Στη συνέχεια, οι Έλληνες θα ζητήσουν από τους Έλληνες παίκτες του Survivor να πάρουν εκδίκηση για την κατάληψη του Καστελόριζου και να νικήσουν τους Τούρκους.

Σύφωνα με το σχέδιο της Τουρκίας -στο οποίο έχουν συμβάλει ο Τούρκος παραγωγός του Survivor και το τουρκοκάναλο του ΣΚΑΪ-, οι Έλληνες θα νικήσουν τους Τούρκους στον τελικό, με αποτέλεσμα να νιώσουν εθνικά υπερήφανοι και να βγουν στους δρόμους με τις σημαίες.

Οι Τούρκοι θα έχουν πάρει το Καστελόριζο και οι Έλληνες θα έχουν νικήσει στο Survivor, οπότε θα είναι όλοι ικανοποιημένοι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.