Το Survivor Ελλάδας-Τουρκίας γίνεται για να καταγραφεί το ακριβές ποσοστό της Χρυσής Αυγής

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η αποκάλυψη πως το φετινό Survivor, ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία, γίνεται μόνο και μόνο για να μετρηθεί το ακριβές ποσοστό της Χρυσής Αυγής.

Επειδή στις δημοσκοπήσεις οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής ντρέπονται να πουν ποιο κόμμα ψηφίζουν, δεν υπήρχε τρόπος να μετρηθεί με ακρίβεια το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα οι δημοσκόποι να έχουν απελπιστεί.

Το Survivor ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία θα παρουσιάσει το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής, αφού είναι ένα πρόγραμμα τόσο άθλιο που μόνο οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής μπορούν να το παρακολουθήσουν.

Στην διάρκεια του φετινού Survivor, έχουν σχεδιαστεί εντάσεις ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους παίκτες, ώστε να υπάρξει φανατισμός, να τονωθεί το ελληνοτουρκικό μίσος και να στηθούν μπροστά στις οθόνες οι χρυσαυγίτες για να κάνουν πόλεμο με το τηλεκοντρόλ και τα σουβλάκια, και να νομίζουν πως παίρνουν την Κωνσταντινούπολη.

Ήδη, η παραγωγή έχει σχεδιάσει να μπουν τις επόμενες μέρες στο παιχνίδι ο Κασιδιάρης και ο Παναγιώταρος, ώστε να βλέπουν όλοι οι χρυσαυγίτες το Survivor, ενώ υπάρχει η σκέψη να μπει στο Survivor και ο ιδεολογικός αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Άδωνις Γεωργιάδης. .

Το μόνο πρόβλημα είναι πως όλες οι εκπομπές του ΣΚΑΪ είναι πια για καθυστερημένους και χρυσαυγίτες, οπότε υπάρχει ο κίνδυνος να μην γίνει δυνατό να καταγραφεί το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής.

Είναι αξιοσημείωτο πως ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε για να γίνει το ελληνικό BBC και κατάφερε να γίνει το πιο λούμπεν σκουπιδοκάναλο στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Από BBC, κανάλι για χρυσαυγίτες.

Αλλά μπορεί να υπάρξει και σοβαρή Χρυσή Αυγή, όπως μας έχει ενημερώσει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, λίγες μέρες πριν την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Σοβαρή σαν τον ΣΚΑΪ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.