Επεισόδια στο Σύνταγμα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είδαμε μόνο σε ταινία του Χόλιγουντ

Είναι κάπως εντυπωσιακό το ότι έπρεπε να γυριστούν σκηνές μιας ταινίας του Χόλιγουντ στο Σύνταγμα, για να δούμε στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ επεισόδια και δακρυγόνα στο κέντρο της Αθήνας.

Σε αντίθεση με τα χρόνια που προηγήθηκαν της κυβέρνησης Τσίπρα -όπου οι διαδηλώσεις και τα επεισόδια ήταν πολύ συνηθισμένο φαινόμενο και το κέντρο της Αθήνας γινόταν πεδίο μάχης-, αυτά τα τελευταία χρόνια η Αθήνα είναι μια πολύ ήρεμη πόλη.

Μάλιστα, τώρα η Ελλάδα βγάζει πια χρήματα από τα “επεισόδια” της χολιγουντιανής ταινίας που γυρίζεται αυτές τις μέρες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και στο Σύνταγμα.

Δηλαδή, από κει που οι διαδηλώσεις και τα επεισόδια στην πλατείας Συντάγματος θεωρούνταν από τα καθεστωτικά ΜΜΕ ως δυσφήμιση της Ελλάδας στο εξωτερικό, τώρα οι σκηνές με τα επεισόδια της χολιγουντιανής ταινίας αποτελούν τουριστική ατραξιόν και φέρνουν χρήματα στην Ελλάδα.

Οπωσδήποτε, η ζωή έχει μεγάλες ανατροπές και τεράστια ενδιαφέρον.

Ποιος να το έλεγε πως θα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα που θα έφερνε την ηρεμία στους δρόμους της Αθήνας.

Φανταστείτε να βγει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και να γίνει ξανά το κέντρο της Αθήνας πεδίο μάχης.

Θα χάσουμε και τους τουρίστες, θα πάθουν συντριβή και οι ιδιοκτήτες που έχουν βάλει τα σπίτια τους στο Airbnb, θα χάσουν εκατομμύρια τα εμπορικά καταστήματα και θα εξαφανιστούν χλιιάδες θέσεις εργασίας.

Αν θέλετε ηρεμία στους δρόμους της Αθήνας και επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος μόνο στις ταινίες του Χόλιγουντ, ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ.

(Τι πλάκα που έχει η ζωή.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.