Η υπόθεση της Creta Farms αποδεικνύει πως ο Μητσοτάκης μας πρόδωσε

Η παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, για την διάσωση της Creta Farms, αποδεικνύει περίτρανα πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν είναι μια φιλελεύθερη κυβέρνηση και θα πορευτεί στα βήματα των σταλινομαδούρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Creta Farms θα έπρεπε να αφεθεί να χρεοκοπήσει και όχι να την διασώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσω των τραπεζών.

Οι παρεμβάσεις του κράτους στην ελεύθερη αγορά δυναμιτίζουν το ελεύθερο εμπόριο και τον ανοιχτό ανταγωνισμό.

Οι μόνες παρεμβάσεις του κράτους πρέπει να γίνονται για να αρθούν τα ιδιωτικά μονοπώλια.

Ή είμαστε συνεπείς φιλελεύθεροι και αφήνουμε την αγορά να λειτουργήσει ή είμαστε κομμουνιστές και σταλινομαδούροι.

Όσο για τους 800 εργαζόμενους της Creta Farms που θα έμεναν άνεργοι -άρα, πρέπει να επέμβει το κράτος για να μην χαθούν αυτές οι θέσεις εργασίας-, αυτή είναι μια αστεία δικαιολογία.

Με τις επενδύσεις και την ανάπτυξη που υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης -τώρα που θα εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας-, θα δημιουργηθούν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Εδώ ΄θα επιστρέψουν οι 500 χιλιάδες Έλληνες που έχουν φύγει στο εξωτερικό τα τελευταία δέκα χρόνια και δεν μπορούν να βρεθούν θέσεις εργασίας για 800 ανθρώπους;

Στο κάτω-κάτω, όπως έχει πει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ας είχαν κουλτούρα αποταμίευσης αυτοί οι 800 εργαζόμενοι της Creta Farms, ώστε να μην τους τρομάζει η ανεργία και να έχουν χρήματα, για να περάσουν καμιά δεκαετία κάνοντας διακοπές στην Καραϊβική.

Αλλά και στον δρόμο να μείνουν, πάλι δεν πειράζει, αφού, όπως πολύ σωστά έχει πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η κοινωνική ισότητα είναι αντίθετη στην ανθρώπινη φύση.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας πρόδωσε.

Όλοι εμείς οι συνεπείς φιλελεύθεροι πρέπει να αντιταχθούμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη που συνεχίζει το άθλιο έργο των δυνάμεων του λαϊκισμού και των κρατιστών σταλινομαδούρων.

(Μη δίνετε σημασία. Αφού δεν υπάρχουν συνεπείς φιλελεύθεροι στην Ελλάδα -αλλά μόνο κατσαπλιάδες που θέλουν τη μάσα και την κουτάλα-, γράφω εγώ αυτά που θα έγραφαν αν ήταν πραγματικά φιλελεύθεροι.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.