Αξιώτισσα και Γλυκειά Ζωή στη Νάξο

Επειδή χτες μου τηλεφώνησε ένας φίλος και με ρώτησε πού να φάει στη Νάξο, τα πράγματα είναι απλά: Στη Νάξο τρώς καλά και τίμια αλλά εγώ αγαπάω την Αξιώτισσα στο Καστράκι και την Γλυκειά Ζωή στο Χαλκί, με την μοναδική και αξεπέραστη πορτοκαλόπιτα.

Ο Γιάννης και η Σοφία έκαναν την Αξιώτισσα ξακουστή στα πέρατα του κόσμου.

Καλό φαγητό, μια γάτα -έχει κι άλλες, δεν φαίνονται-, μια μπουκαμβίλια, λίγα μέτρα πιο πέρα η θάλασσα. Η Αξιώτισσα είναι η απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία.

Ο Γιάννης Βάσιλας έγραψε ιστορίες, στοχασμούς και συνταγές σε ένα βιβλίο που λέγεται “Γύρω από τη Μαρμίτα της Αξιώτισσας” και θα σας κάνει καλύτερο άνθρωπο. Αρκεί να το διαβάσετε.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να είσαι στη Νάξο και να πας το πρωί για καφέ στην Γλυκειά Ζωή στο Χαλκί. Με στόχο την πορτοκαλόπιτα της Χριστίνας. Γιατί στη ζωή πρέπει να βάζουμε στόχους.

Αυτή είναι η πορτοκαλόπιτα. Μιλάμε για οργασμική εμπειρία.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.