Οι πυρκαγιές είναι σχέδιο της κυβέρνησης για να κάψει τα σκουπίδια

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως οι φετινές πυρκαγιές είναι σχέδιο της κυβέρνησης για να κάψει τα σκουπίδια.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως η Ελλάδα έχει πλημμυρίσει από σκουπίδια, τα δάση είναι σκουπιδότοποι, και ο μόνος τρόπος να εξαφανιστούν τα σκουπίδια είναι να καούν μαζί με τα δάση.

Πραγματικά, όλη η Ελλάδα είναι ένας απέραντος σκουπιδότοπος, αφού, σαν να μην έφταναν τα σκουπίδια των Ελλήνων, έχουμε και τα σκουπίδια τριάντα εκατομμυρίων τουριστών, οι οποίοι έχουν την εντύπωση πως η Ελλάδα έχει τις κατάλληλες υποδομές για τα σκουπίδια τους.

Βέβαια, η Ελλάδα δεν έχει κατάλληλες υποδομές για τίποτα, οπότε πώς να έχει για τα σκουπίδια 40 εκατομμυρίων ανθρώπων;

Τα ελληνικά δάση είναι ένας απέραντος σκουπιδότοπος, οπότε πρέπει να καούν και τα σκουπίδια και τα δέντρα, ώστε να μην μπορούν να πάνε οι τουρίστες στα δάση και καταλάβουν τι βρομιάρηδες που είναι οι Έλληνες.

Αν τα σκουπίδια δεν καούν στα δάση, θα καταλήξουν στην θάλασσα και θα πλήξουν ανεπανόρθωτα τον τουρισμό που είναι η βαριά βιομηχαχαχαχαχαχαχα της χώρας.

Άλλωστε, η Ελλάδα δεν πουλάει δάσος στους τουρίστες αλλά ήλιο και παραλίες που από πίσω έχουν άσπρα σπιτάκια με μπλε παράθυρα και μέσα στα σπιτάκια μπορεί ο πατέρας να πηδάει τις κόρες του αλλά αυτό δεν τους νοιάζει τους τουρίστες γιατί κοιτάνε το πέλαγο.

Μπορεί οι πυρκαγιές στα δάση να είναι σχέδιο της κυβέρνησης για να κάψει τα σκουπίδια αλλά κάποιες πυρκαγιές τις βάζουν οι μοναχοί στα μοναστήρια.

Πολλοί μοναχοί δεν αντέχουν άλλο να είναι μονάχοι τους μέσα στα κατσάβραχα, οπότε βάζουν φωτιές στο δάσος για να καεί το μοναστήρι, να πετάξουν τα ράσα, και να πάνε να αγιάσουν στη Μύκονο.

Όσο για το περίεργο γεγονός να σταματάνε οι πυρκαγιές στην είσοδο του χωριού, αυτό τελικά δεν είναι και πολύ περίεργο, αφού τα περισσότερα ελληνικά χωριά είναι τόσο άσχημα που ούτε η πυρκαγιά δεν τα θέλει.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.