Ο Τομ Χανκς θα πάρει και κοινωνικό μέρισμα

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία πως ο Τομ Χανκς πολιτογραφήθηκε σήμερα Έλληνας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ ακόμα μεγαλύτερη χαρά προκάλεσε η είδηση πως ο συμπατριώτης μας θα πάρει και κοινωνικό μέρισμα.

Επειδή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα έχει κλείσει, ο Τομ Χανκς θα πάρει προκαταβολικά το κοινωνικό μέρισμα της επόμενης χρονιάς με χρήματα που προέρχονται από το ταμείο υποστήριξης.

Σε μια προσπάθεια να παρακαμφθούν οι αντιδράσεις αυτών που λένε πως ο Τομ Χανκς δεν ανήκει στους Έλληνες πολίτες που δικαιούνται το κοινωνικό μέρισμα -αν και έχει τέσσερα παιδιά-, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος είναι και όσοι Έλληνες έχουν πάρει δυο φορές το βραβείο Όσκαρ.

Τις επόμενες μέρες, θα γίνει προσπάθεια να πολιτογραφηθούν Έλληνες ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, o Τομ Κρουζ, ο Μπραντ Πιτ και ο Ρόμπερτ ντε Νίρο.

Για να δελεαστούν οι σταρ του Χόλιγουντ και να αποδεχτούν να πολιτογραφηθούν Έλληνες, η κυβέρνηση, εκτός από κοινωνικό μέρισμα, θα τους δώσει και επίδομα θέρμανσης.

Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι να πολιτογραφηθούν Έλληνες διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ, ώστε να αντιμετωπιστεί η τουρκική επιθετικότητα.

Όταν οι Τούρκοι θα επιτεθούν στα νησιά μας, η κυβέρνηση θα βάλει έναν Αμερικανό σταρ σε κάθε νησί του Αιγαίου, ώστε να έρθει ο αμερικανικός στόλος να τους σώσει και οι Αμερικανοί να ξεσκίσουν τους Τούρκους.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.