Karma is a bitch

Καλησπέρα Εθνικέ Ψυχαναλυτή του αιμόφυρτου ελληνικού φωτός.
Διαβάζω τα νέα και αναρωτιέμαι γιατί μπαίνω στον κόπο. Μια εισαγγελέας -που την πληρώνουμε απ’ τους φόρους μας- λέει πως μια “πατριωτική” δολοφονική οργάνωση δεν είναι δολοφονική οργάνωση και εισηγείται την απαλλαγή της, άρα και την συνέχιση της χρηματοδότησης της.

Κάπου 8 εκατομμυριάκια περιμένουν τους αδικημένους “πατριώτες” που σταμάτησαν προς ώρας να καρφώνουν ηρωικά ο ένας τον άλλον και ξανάρχισαν να τσαμπουκαλεύονται πάλι.

Ποιανού λεφτά είναι όλα αυτά νομίζω ξέρουμε ήδη όλοι.

Δεν ξέρω, μπορεί να ‘χεις δίκιο και όντως να είναι η αμοιβή των παιδιών για το μεγαλύτερο ξέπλυμα που προσέφεραν σε όλο το υπόλοιπο πολιτικό και τραπεζικό σύστημα που χρεωκόπησε και πούλησε την χώρα μπιρ παρά, χωρίς κανένας τους να καθίσει σε κανένα σκαμνί.

Σκαμνιά, Γουδιά και @ρχιδιές. Αυτά είναι για τους μ@λάκες που αυτοπροσδιορίζονται ως αναρχικοί, φίλοι αναρχικών, γκόμενοι αναρχικών και ίσως και περιπτεράδες που κάποτε πούλησαν τσιγάρα σε αναρχικούς.

Γεμάτες οι φυλακές από ‘δαύτους και γεμάτη η Βουλή, οι τράπεζες και οι βίλες απ’ τους άλλους. Τους νομοταγείς. Με κάτι Ελληνικές σημαίες ΝΑ στα μπαλκόνια…

Και καλά κάνουν. Η χώρα αυτή τους έχει ανταμείψει πλουσιοπάροχα, οπότε και αυτοί της λένε ευχαριστώ.

Τρομερό κόλπο, πάντως, ρε ‘σύ. Άντε να καταλάβει ο άλλος πως ο “πατριώτης” που φωνάζει για προδότες-πολιτικούς είναι αυτός που τους ξεπλένει.

Ε, εκεί που αρχίσανε οι “πατριώτες” να σφάζουν και κόσμο με ελληνική ταυτότητα λίγο άρχισε το πόπολο να τσινάει · γιατί πιο πριν που σφάζανε μαυριδερούς ήταν λίγο πολύ στα π@πάρια του το πόπολο.

Αλλά μάλλον ξεπεράστηκε και αυτό το φραγματάκι του να σφάζει κανείς και Έλληνες. Αρκεί να είναι μη-κανονικοί.

Αν κάτι δείχνει η ιστορία του Ζακ, είναι ακριβώς αυτό. Οι δολοφόνοι του κυκλοφοράνε ελεύθεροι και ωραίοι και τσαμπουκαλεύονται (σε γυναίκες – σαν γνήσιοι αντράκλες).

Άλλωστε, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, και ο Φύσσας δεν θα γινόταν τόσο θέμα αν -απ’ όσο μαθαίνω- μια αστυνομικός επί του συμβάντος δεν αποφάσιζε να κάνει την δουλειά της.

Πω ρε ‘σύ! Ένας του κρατικού μηχανισμού έκανε την δουλειά του και έχουμε μια δίκη που κρατάει χρόνια. Φαντάσου να έκαναν τη δουλειά τους περισσότεροι.

Ίσως το πιο επαναστατικό πράμα σ’ αυτή τη χώρα είναι να πιάσουν μερικοί να κάνουν τη δουλειά τους, αντί να κάνουν τα θελήματα του τάδε και του δείνα. Δικαστές, δημοσιογράφοι, αστυνομικοί. Μιλάμε δεν θα έμενε κολυμπηθρόξυλο.

Τέλος πάντων. Τι να λέμε τώρα. Συνηθίσαμε στην ιδέα ότι δεν αξίζουν όλες οι ανθρώπινες ζωές το ίδιο. Το πιστεύουν οι ισχυροί αυτού του κόσμου και ας μην το λέει κανείς φωναχτά. Το χωνέψαμε κατά πώς φαίνεται και εμείς.

Η πλάκα είναι, όταν ξαφνικά καταλαβαίνει κανείς ότι σ’ αυτό το χρηματιστήριο είναι και η δικιά του ζωή και των παιδιών του.

Γιατί ΟΚ – μπορείς να πεις ότι το δικό μου παιδί δεν θα γίνει πρεζάκιας/αναρχικός ή ότι άλλο είναι “κακό” στο κεφάλι σου.

Αλλά δεν μπορείς να πεις για πότε θα βρεθείς ξαφνικά σε μια βάρκα, χωρίς τίποτα, να διασχίζεις μια θάλασσα, να μην ξέρεις αν θα τη βγάλεις καθαρή και στην άλλη ακτή να σε περιμένουν με ρόπαλα οι ομοϊδεάτες σου.

Κάρμα ιζ ε μπιτς που λένε και στο χωριό μου, φίλε Έλληνα Χριστιανέ Ορθόδοξε της Εκκλησίας της Αγάπης.

Καλή πρωτοχρονιά.

Βασίλης Βέγας

(Αγαπητέ φίλε, εθνικός ψυχίατρος και ψυχαναλυτής είναι ο Βασίλης. Εγώ είμαι για τα ζώδια. Δεν σταμάτησε ποτέ η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής. Οι ολιγάρχες να είναι καλά. Οι ολιγάρχες χρηματοδοτούν την Χρυσή Αυγή, ενώ έχουν ως σκυλάκια τους στα ΜΜΕ τους αριστερούς, δεξιούς, “διανοούμενους” και άλλους. Δεν επεκτείνομαι επί του θέματος. Αφενός είναι επικίνδυνο και αφετέρου μπορεί να παραξηγηθούν τίποτα επαναστάτες που δουλεύουν για τους ολιγάρχες που χρηματοδοτούν την Χρυσή Αυγή. Karma is a bitch. Βλέπω να κάνουν κάνα ντου οι Τούρκοι, να φεύγουν οι υπερπατριώτες -που είναι γνωστοί χέστηδες και προδότες- στο εξωτερικό, και να τους λένε οι Γερμανοί και οι Γάλλοι “γιατί δεν κάτσατε στην Ελλάδα να πολεμήσετε;”. Να είστε καλά. Καλές γιορτές.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.