Η Τουρκία παραβίασε την ΑΟΖ της βασιλόπιτας του Βορίδη

Ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, μετά την προκλητική κίνηση της Τουρκίας να παραβιάσει την ΑΟΖ της βασιλόπιτας του Βορίδη.

Η Τουρκία προχώρησε σε παράνομη γεώτρηση εντός της ΑΟΖ της βασιλόπιτας του Βορίδη, για να βρει το φλουρί.

Παράλληλα, οι Τούρκοι απαιτούν να κοπεί στη βασιλόπιτα κομμάτι και για τους μετανάστες που θέλουν να αλλοιώσουν τον πολιτισμό μας και την εθνική μας ταυτότητα.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, η βασιλόπιτα του Βορίδη δεν έχει υφαλοκρηπίδα ενώ είναι βασιλόπιτα τσουρέκι, οπότε ανήκει στην Τουρκία, αφού το τσουρέκι προέρχεται από τουρκική λέξη -η αλλοίωση του πολιτισμού μας έχει ξεκινήσει αιώνες πριν-, άρα καλά θα κάνουν να προσέχουν όλοι αυτοί που λένε “μας τα κάνατε τσουρέκια”.

Ο Ταγίπ Ερντογάν είναι απομονωμένος το τελευταίο διάστημα -μόνο ο πρίγκιπας Χάρι δεν τον κάλεσε ακόμα να του πει τι τραβάει με την Μέγκαν-, οπότε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ένα θερμό επεισόδιο από την πλευρά της Τουρκίας, με αφορμή τη βασιλόπιτα του Βορίδη.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να καλούν παντού τον Ερντογάν η Μέρκελ, ο Πούτιν, ο Τραμπ και οι άλλοι ηγέτες, για να είναι απασχολημένος διαρκώς και να μην έχει χρόνο να κάνει θερμό επεισόδιο σε βάρος της Ελλάδας που έχει το δίκιο με το μέρος της -εδώ και χιλιετίες-, όπως μας διαβεβαίωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο λόγος που οι εταίροι μας καλούν παντού τον Ερντογάν και δεν καλούν τον Μητσοτάκη, είναι για να μην βλέπει ο Ερντογάν τον Μητσοτάκη και θυμάται πως θέλει να κάνει θερμό επεισόδιο. (Όλα εγώ πχια;)

Πάντως, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού η Ελλάδα ετοιμάζεται να ρίξει στη μάχη με την Τουρκία το μεγάλο της όπλο, την νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, που είναι γυναίκα και αγαπάει τις γάτες. Και τα γεμιστά.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.