Οι Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό δικαιώνονται κάθε μέρα

Είναι καλό στη ζωή να βλέπεις την θετική πλευρά των πραγμάτων, οπότε θα πρέπει να παραδεχτούμε πως αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας είναι πολύ θετικά για μια πολύ μεγάλη ομάδα Ελλήνων: για αυτούς που έφυγαν στο εξωτερικό.

Σκέψου να έχεις φύγει στο εξωτερικό επειδή στην Ελλάδα δεν είχες ζωή, να έχεις παρακολουθήσει με αγωνία αλλά και με ελπίδα όλα αυτά που συνέβησαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια -από την χρεοκοπία και τα Μνημόνια μέχρι την απάτη της “Πρώτη Φορά Αριστερά”, το δημοψήφισμα και την άνοδο του ζαβού παιδιού του Μητσοτάκη και της Ακροδεξιάς στην κυβέρνηση- και να διαπιστώνεις πως στην πατρίδα σου είναι θέμα συζήτησης το 2020 αν οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην άμβλωση.

Αυτομάτως, αισθάνεσαι δικαιωμένος που σηκώθηκες και έφυγες, ενώ αντιλαμβάνεσαι πως η πατρίδα σου έχει πάει οριστικά στο διάολο.

Βέβαια, το καλύτερο είναι να έχεις φύγει από την Ελλάδα και να μαθαίνεις πως ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι μια δικαστίνα, η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Σε μια χώρα που η Δικαιοσύνη είναι ανέκδοτο, σε μια χώρα που χρεοκόπησε και κανένας πολιτικός δεν οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη, σε μια χώρα που οι δικαστές είναι υπάλληλοι των μαφιόζων ολιγαρχών και των πολιτικών τζακιών, μια δικαστίνα γίνεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Πρέπει να ανταμειφθούν οι δικαστές της χώρας για τους …αγώνες τους για την Δημοκρατία.

Για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα, αυτό είναι η οριστική ήττα της -όποιας- έννοιας Δικαιοσύνης υπάρχει στη χώρα.

Βέβαια, εκατοντάδες πληρωμένοι δημοσιογράφοι, “πνευματικοί άνθρωποι”, καθηγητές πανεπιστημίων και άλλα γνωστά λαμόγια γράφουν ύμνους για την δικαστίνα και επικεντρώνουν στο ότι είναι γυναίκα και αγαπάει τις γάτες.

Ξέρω πολλές γυναίκες στη γειτονιά που αγαπούν υπερβολικά τις γάτες αλλά κανένας δεν σκέφτηκε να τις προτείνει για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ενώ κάποιοι τις θεωρούν εντελώς βλαμμένες.

Επίσης, γίνεται μια προσπάθεια να παρουσιαστεί η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, ως αυτοδημιούργητη, που με το σπαθί της κλπ.

Βέβαια, ο πατέρας της Σακελλαροπούλου ήταν αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, ενώ ήταν και μέλος του ανωτάτου δικαστηρίου που εκδίκασε την υπόθεση Ανδρέα Παπανδρέου–Γιώργου Κοσκωτά.

Αυτοδημιούργητη και η Σακελλαροπούλου σαν τον Μητσοτάκη.

Από το πουθενά ήρθε κι αυτή η καημένη.

Έτοιμη για μετανάστευση ήταν κι αυτή η δόλια.

Αν δεν την έκανε Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Μητσοτάκης, η Σακελλαροπούλου θα έπλενε τα σώβρακα κανενός πλούσιου βορειοευρωπαίου συνταξιούχου.

Εν τω μεταξύ, ξέρουμε όλοι πως ο μόνος λόγος που δεν προτάθηκε για την Προεδρία της Δημοκρατίας η Ντόρα Μπακογιάννη δεν είναι τόσο επειδή είναι η αδερφή του πρωθυπουργού αλλά επειδή είναι η μάνα και του επόμενου πρωθυπουργού, οπότε σκέφτηκαν πως όλη αυτή η αιμομικτική δημοκρατία θα γινόταν περίγελος στα ξένα ΜΜΕ και δεν θα μπορούσαν οι εγχώριοι ντιντήδες δημοσιογράφοι να ξεπλύνουν όλη αυτή τη γελοιότητα.

Είναι τυχεροί λοιπόν αυτοί που έφυγαν.

Η πατρίδα κάνει ό,τι μπορεί για να τους δικαιώσει.

Αδέρφια, μια χαρά είστε εκεί. Την πιο σωστή κίνηση κάνατε.

Και φαντάζομαι τα γέλια που θα κάνετε, αν γίνει καμιά στραβή με την Τουρκία και αρχίσουν να φεύγουν τρέχοντας όλοι αυτοί οι υπερπατριώτες που ξέσκισαν την όμορφη πατρίδα μας, ενώ παράλληλα θα σας καλούν να έρθετε πίσω να πολεμήσετε για την Ελλάδα.

Έτσι θα γίνει.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.