Όχι διχόνοια και για τα αγέννητα Ελληνόπουλα

Επειδή με έχει πληγώσει βαθύτατα αυτός ο εμφύλιος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους Έλληνες για τα αγέννητα παιδιά, θέλω να βάλω τα πράγματα στην θέση τους.

Κατ’ αρχάς, την ευθύνη για τα αγέννητα παιδάκια την έχουν αυτές οι καριόλες οι γυναίκες. Αυτές οι πουτάvες φταίνε για όλα.

Έρχεται η άλλη η ξεκωλιάρα, σε καβλώvει, και πώς να κρατηθείς εσύ;

Εντάξει, αν είσαι καμιά αδερφή από την Αγγλία, την Γαλλία -και κάποια από αυτές τις χώρες που βγάζουν πoύστρες- δεν σε νοιάζει, αλλά οι Έλληνες είμαστε γνήσια αρσενικά και τα γ@μάμε όλα. Τους γ@μάμε και την μάνα.

Οπότε, για να μην υπάρχουν αγέννητα παιδάκια, οι Έλληνες να κρατάνε το σπέρμα τους.

“Δεν σε γ@μάμε, κυρία μου, δεν σε γ@μάμε”.

Θα γ@μάμε μόνο για αναπαραγωγή. Δυο φορές στη ζωή μας.

Και μόνο Ελληνίδες. Για να βγουν γνήσια Ελληνόπουλα με γνήσιο ελληνικό dna.

Αν και οι Ελληνίδες είναι κι αυτές γυναίκες. Και οι γυναίκες είναι κατώτερα όντα. Το λέει και η Εκκλησία. Που παραδέχεται και το μάτι. Δεν ξέρει η Εκκλησία; Οπότε, ναι μεν οι Ελληνίδες είναι ανώτερες από τις ξένες αλλά, ως γυναίκες, είναι κατώτερα όντα. Κάτι σαν ρακούν. Σαν κοάλα.

Είναι τραγικό να εξαρτάται η αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους από τις γυναίκες.

Το ιδανικό θα ήταν να πηδιόμαστε οι Έλληνες άνδρες μεταξύ μας και να κάνουμε παιδάκια.

Και δεν θέλω να ακούω ούτε για προφυλακτικά, ούτε για αυνανισμoύς, αφού είναι γνωστό πως η χώρα είναι γεμάτη αετονύχηδες από το εξωτερικό που θέλουν το ελληνικό dna. Αδέρφια, προσέξτε πού χύνετε.

Και αυτές οι καραπουτανάρες οι ξένες είναι γνωστό πως μαζεύουν το ελληνικό dna με το καλαμάκι και το πουλάνε σαν χρυσάφι.

Λοιπόν, να τελειώνουμε με τον εμφύλιο. Οι Τούρκοι καραδοκούν.

Τα αγέννητα παιδάκια προέρχονται από σπερματοζωάρια που πάνε και γονιμοποιούν τα ωάρια.

Τι δουλειά έχουν τα σπερματοζωάρια μέσα στο μουvί της γυναίκας; Τα σπερματοζώαρια να επιστρέψουν στα αρxίδια που είναι η πατρίδα τους και να πολεμήσουν.

Και όποιου του αρέσουν τα σπερματοζωάρια, να τα πάρει στο σπίτι του.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.