Η κυβέρνηση μεταφέρει ασθενείς με κορωνοϊό στη Μόρια, για να λύσει το μεταναστευτικό

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως η κυβέρνηση μετέφερε δυο Έλληνες που βρίσκονταν στην Κίνα, στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στη Μόρια της Λέσβου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, υπάρχει η ελπίδα πως οι δυο Έλληνες έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, οπότε θα κολλήσουν όλους τους μετανάστες και θα τους στείλουν στον άλλο κόσμο.

Η Μόρια θα μετατραπεί σε καραντίνα και όποιος προσπαθεί να δραπετεύσει από τη Μόρια θα εκετελείται.

Αν ψοφήσουν όλοι οι μετανάστες, θα λυθεί το μεταναστευτικό πρόβλημα και θα μπορέσει η Μυτιλήνη να υποδεχτεί τους τουρίστες που θα απολαύσουν ανέμελοι τις μαγευτικές παραλίες με την χρυσή άμμο.

Παράλληλα, αν τα τινάξουν οι μετανάστες από τον κορωνοϊό, θα σταματήσουν να έρχονται άλλοι μετανάστες στη Μυτιλήνη, ενώ ο κορωνοϊός θα είναι ασπίδα και κατά των Τούρκων.

Το πρόβλημα είναι να μην κολλήσουν τον κορωνοϊό και οι κάτοικοι της Λέσβου, γιατί τότε θα τα τινάξουν κι αυτοί και θα χάσουν την ευκαιρία να δουν να εκτινάσσεται το ελατήριο της οικονομίας.

Επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο οι δυο Έλληνες από την Κίνα να μην έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό -και να μην κολλήσουν τους μετανάστες-, η κυβέρνηση αγόρασε και είκοσι Κινέζους που είναι βέβαιο πως έχουν μολυνθεί και θα τα κακαρώσουν.

Αν οι μετανάστες δεν κολλήσουν τον κορωνοϊό, θα γίνει επίθεση με drone στη Μόρια, ώστε να είναι βέβαιο πως θα ψοφήσουν όλοι οι μετανάστες.

Φόβος για διεθνείς αντιδράσεις στην εκτέλεση των μεταναστών δεν υπάρχει, αφού οι Γερμανοί καθάρισαν τους Εβραίους και έβαλαν τον πήχη ψηλά, οπότε -από τότε- όλες οι άλλες μαζικές εκκαθαρίσεις θεωρούνται ατυχήματα και κανείς δεν τους δίνει σημασία.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.