Τούρκοι στρατιώτες εισβάλλουν στη Μυτιλήνη και επαναφέρουν την κανονικότητα στο νησί

Βοήθεια από την Τουρκία ζητάει η κυβέρνηση για να αντιμετωπιστεί η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στη Μόρια της Λέσβου και απειλεί να τινάξει στον αέρα την τουριστική περίοδο που πλησιάζει.

Ο Ταγίπ Ερντογάν ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι Τούρκοι στρατιώτες είναι έτοιμοι να εισβάλουν στη Λέσβο.

Οι Τούρκοι στρατιώτες θα αναπτυχθούν στη Μόρια αλλά και σε όλη τη Μυτιλήνη, ενώ θα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας για Έλληνες και μετανάστες, ώστε να κυκλοφορούν με ασφάλεια οι τουρίστες.

Όσοι Έλληνες και μετανάστες αποφασίσουν να κάνουν τσαμπουκάδες μεταξύ τους, θα στέλνονται στις φυλακές της Ανατολίας και θα σπάνε πέτρες όλη μέρα.

Η είδηση πως έρχονται οι Τούρκοι έχει ανακουφίσει τους κατοίκους της Μυτιλήνης, που πιστεύουν πως μόνο ο Ερντογάν μπορεί να επαναφέρει την κανονικότητα που είχαν επί Τουρκοκρατίας.

Αντίθετες στην κατάληψη της Λέσβου από τους Τούρκους στρατιώτες είναι οι λεσβίεs τουρίστριες που θεωρούν πως η Τουρκία είναι πολύ πίσω στα θέματα της ομοφυλόφιλης επιθυμίας, ενώ, όπως τον βλέπεις τον Ερντογάν, καταλαβαίνεις πως μάλλον δεν τις γουστάρει τις τζιβιτζιλούδες.

Τούτου δοθέντος, οι λεσβίεs ζητούν να αναπτυχθούν στην Ερεσό δυνάμεις του ΟΗΕ, ώστε να προστατευτεί το δικαίωμά τους στο πλακομούvι και στο έντεχνο.

Η παρουσία των Τούρκων στρατιωτών στη Λέσβο, αναμένεται να ενώσει Έλληνες και μετανάστες κατά των Τούρκων, ώστε να γίνει μια εξέγερση το 2021, η οποία θα αποτελέσει το κορυφαίο δρώμενο στην διάρκεια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.