Αναβάλλεται το έπος του Έβρου εξαιτίας του κορωνοϊού

Και το έπος του Έβρου έπεσε θύμα του κορωνοϊού, αφού Έλληνες και Τούρκοι αποφάσισαν την διακοπή της εισβολής, ώστε να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός.

Η διακοπή του έπους του Έβρου αποφασίστηκε όταν διαπιστώθηκε πως κάποιοι από τους 300 ματατζήδες του Λεωνίδα είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό επειδή πήγαν στην εκκλησία και μετάλαβαν.

Κάποιοι από τους άνδρες των ΜΑΤ είχαν ακουμπήσει τον φράχτη του Έβρου, οπότε πρέπει να περαστεί όλος ο φράχτης με χλωρίνη για να ψοφήσουν τα μικρόβια.

Μόλις έγινε αντιληπτό πως οι άνδρες των ΜΑΤ προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό στην εκκλησία, ένας αγρότης από τον Έβρο πήρε το τρακτέρ του και άρχισε να οδηγεί δίπλα στον φράχτη και να ραντίζει τους βρομιάρηδες λαθρομετανάστες με θεία κοινωνία, ώστε να τους εξολοθρεύσει.

Δυστυχώς, το πανέξυπνο κόλπο του ακρίτα μας δεν έφερε αποτέλεσμα, αφού, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται στους μουσουλμάνους από χριστιανούς παρά μόνο δια της συνoυσίας.

Όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση, το έπος του Έβρου θα συνεχιστεί κάποια άλλη στιγμή, όταν θα βολεύει και την ελληνική και την τουρκική πλευρά.

Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες θα μεταφερθούν σε κάποιο άλλο σημείο στην Τουρκία και θα μπουν στην κατάψυξη, ώστε να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση και να χρησιμοποιηθούν ξανά, όταν αποφασιστεί να συνεχιστεί το έπος του Έβρου.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.