Από κακή παρέα χίλιες, φορές μόνος σου
Πιτσιρίκο, περνούσα και είπα να πω ένα γειά
Εδώ και ένα μήνα, τρέλα με τον ιό. Πανικός παντού και φαντάσου πως δεν έχω social media· απλά πάω για δουλειά και διαβάζω επιγραμματικά τις ειδήσεις.
Έχω πάθει σοκ με τη θεία της κοινωνίας που δεν κολλάει (Θεία Κοινωνία), με την στήριξη στις επιχειρήσεις, με το τέλος του κωλόχαρτου, τον πανικό, την υστερία.
Το σύστημα κάνει -ή προσπαθεί να κάνει reboot- και εμείς της ψωλήs το χαβά, γιατί τι άλλο κυβερνάει αυτό τον κόσμο εκτός από τον (κατά προτίμηση) λευκό άνδρα με πολλά αρxίδια και λεφτά.
Να προσέχουμε, ναι.
Να βοηθήσουμε τον πλησίον, ναι.
Αλλά δεν με ψήνει κανείς γιατί αν έχω, όση ζωή έχω, πρέπει να την περάσω χωρίς οξυγόνο και σε τρόμο.
Δεν την παλευω με τον τρόμο. Κανένα τρόμο, αγριεύω, πνίγομαι και ευτυχώς για μένα αντιδρώ.
Κάποιοι θα πεθάνουν και σήμερα από άπειρες αιτίες, κάποιοι θα γεννηθούν, κάποιοι θα υποστούν βία κάθε μορφής (δεν μας νοιάζει αν δεν είμαστε εμείς).
Η ξενιτιά μου έκανε ένα πολύ μεγάλο καλό, την απόσταση από αυτούς που κατα συνθήκη τρώς στη μάπα.
Κρατάω μεγάλη απόσταση από τους ανθρώπους γενικά και είναι σούπερ· καλά δεν ήμουν και ποτέ η χαρά του πάρτι αλλά τώρα ακόμη καλύτερα.
Ένα πράγμα που λέω στην κόρη μου είναι πως από κακή παρέα χίλιες φορές μόνος σου.
Είναι Άνοιξη και έχουμε πολλά λουλούδια.
Περαστικά στην Ελένη και το μωρό.
Να είσαι πάντα καλά και βόλτες πολλές βόλτες
Μαρία
(Αγαπητή Μαρία, σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που διαβάζω τα μέιλ και σκέφτομαι πως είμαι τυχερός γιατί το μπλογκ το διαβάζουν άνθρωποι που σκέφτονται με το δικό τους μυαλό. Μαρία, μοιάζουμε. Αν πας να με τρομάξεις, θα κάνω το αντίθετο από αυτό που κάνουν οι άλλοι. Αν πας να με κλείσεις μέσα, θα βγω έξω. Απορώ μάλιστα γιατί δεν το κάνουν όλοι. Να πεις στην κόρη σου και το “Μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα”. Αυτό εμένα μου άλλαξε τη ζωή. Να είσαι καλά, Μαρία. Την αγάπη μου.)
Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου
Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

