15 χρόνια είναι χρόνια πολλά

Γεια σου αγαπημένε μου πιτσιρίκο,
Χρόνια πολλά στο αγαπημένο μου blog, τον δημιουργό του κι όλους κι όλες τους καλούς φίλους και φίλες που γράφουν ή μιλούν. Ιδιαίτερα ευχαριστώ στον Άρη, στον Ηλία, στο Νινί, τη Μαρία, την Ελένη, τον Κώστα, τον Βασίλη, τον Βαγγέλη Σπανό, τον Γ.Κ, τον Δημήτρη Βαλαβάνη. Ίσως να ξεχνάω και κάποιους.

Σε ευχαριστώ, πιτσιρίκο, για αυτό τον χώρο που δημιούργησες.

Είναι αληθινά φιλόξενος σε σκέψεις και αισθήματα.

Ίσως έχει κι ένα τίμημα αυτό, όπως αυτό τον καιρό που δέχεσαι πολλά κείμενα.

Μεγάλωσε το blog.

Το τραγούδι που ακολουθεί –ας πούμε εμείς τους στίχους σήμερα- είναι το τρίτο τραγούδι της θάλασσας. Μαζί με τα άλλα δύο που μοιράστηκες στα podcast.

Δεν θυμάμαι κανένα καλοκαίρι να πέρασε χωρίς να τα σιγομουρμουρίσω. Πέρυσι, έπιασε το αυτί μου να τα σιγοτραγουδάει και ένα μικρότερο κορίτσι, περίπου τριάντα χρόνια μικρότερο.
Καλά μπάνια.

Με αγάπη

Αθηνά

(Αγαπητή Αθηνά, σε ευχαριστώ, σε ευχαριστούμε. Αθηνά, αυτό που κατάλαβα από αυτό το μπλογκ είναι πως στη ζωή πρέπει να κάνεις το κέφι σου. Το δικό σου. Και όλα στρώνουν μετά. Με αφορμή την αφιέρωση, το τι Χατζιδάκι έχω ακούσει αυτές τις μέρες δεν περιγράφεται. Κάτι σημαίνει αυτό. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.