Ο Χριστός πέθανε από κορωνοϊό

Σάλο έχει προκαλέσει έρευνα επιστημόνων του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, που κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο Χριστός πέθανε από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με ερευνητές των Τμημάτων Ανοσολογίας και Επιδημιολογίας με επικεφαλής τον καθηγητή Μπρούνο Μπόρατ που δημοσιεύεται στο περιοδικό “Science”, στον Πανάγιο Τάφο ανιχνεύτηκε κορωνοϊός πάνω σε ένα κομμάτι από τον σταυρό στον οποίο σταυρώθηκε ο Ιησούς.

Οι επιστήμονες γνώριζαν πως ο κορωνοϊός ζει για πολλά χρόνια πάνω σε άγια αντικείμενα αλλά δεν περίμεναν να αντέχει και 2020 χρόνια.

Σύμφωνα με την έρευνα, ο Χριστός δεν πέθανε από αιμορραγία, αφυδάτωση, πείνα, δίψα και εξάντληση, όπως έχουν αποφανθεί οι ιατροδικαστές, αλλά από τον κορωνοϊό.

Δηλαδή, ο Χριστός είχε υποκείμενα “νοσήματα” από το μαστίγωμα και την σταύρωση με τα καρφιά αλλά πέθανε από τον κορωνοϊό.

Αυτό δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση γιατί και σήμερα υπάρχουν περιστατικά όπου κάποιοι άνθρωποι είναι παχύσαρκοι και έχουν υπέρταση, διαβήτη, καρδιακή ανεπάρκεια και καρκίνο στο τελικό στάδιο αλλά, ως αιτία θανάτου, αναφέρεται ο κορωνοϊός.

Στο πώς κόλλησε τον κορωνοϊό ο Χριστός, οι επιστήμονες απαντούν σχεδόν με βεβαιότητα πως ο Χριστός κόλλησε από το Άγιο Πνεύμα.

Από τη στιγμή που ο κορωνοϊός κυκλοφορεί στα ζώα, είναι προφανές πως τον Χριστό τον κόλλησε το Άγιο Πνεύμα που κυκλοφορούσε συχνά ως περιστέρι.

Για το πώς κόλλησε τον κορωνοϊό το Άγιο Πνεύμα, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο -όπως πετούσε εκεί ψηλά- να μην κρατούσε το social distancing με τις νυχτερίδες.

Οι μαθητές του Ιησού δεν φαίνεται να είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό -μάλλον υπήρχε ανοσία αγέλης στην Παλαιστίνη εκείνη την εποχή γιατί είχαν όλοι χολέρα που σκότωνε τον κορωνοϊό-, αν και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο Ιούδας να μην κρεμάστηκε από τη συκιά επειδή ένιωθε τύψεις αλλά επειδή είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό όταν φίλησε τον Ιησού και ήξερε πως δεν υπήρχε ελεύθερη ΜΕΘ στην Ιερουσαλήμ.

Οι ερευνητές του Χάρβαρντ προσπαθούν τώρα να διαπιστώσουν αν και ο Θεός πέθανε από κορωνοϊό γιατί έχει καιρό να δώσει σημάδια και είναι κρίμα να τον περιμένουμε άδικα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.