Η Ιερά Σύνοδος έκανε μήνυση στην κυβέρνηση για την προβολή της Παναγίας στη Βουλή

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως η Ιερά Σύνοδος έκανε μήνυση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την πρωτοβουλία της να προβάλλει εικόνες της Παναγίας πάνω στη Βουλή.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Ιεράς Συνόδου, η Εκκλησία της Ελλάδος -που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της Παναγίας- δεν μπορεί να αποδεχτεί να προβάλλονται εικόνες της Παναγίας πάνω σε ένα μπουρδέλο.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης απάντησε πως η Παναγία είναι η Μητέρα όλων και προστατεύει όχι μόνο τις πουτάvες αλλά και τους βουλευτές και τους δημοσιογράφους, που είναι πιο πουτάvες από τις πουτάvες.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης πέταξε το καρφί του για την Εκκλησία, αφού ανέφερε πως οι παπάδες αρρωσταίνουν από κορωνοϊό, ενώ οι βουλευτές δεν αρρωσταίνουν γιατί τους προστατεύει η Παναγία.

Ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας δεν άφησε την πρόκληση χωρίς απάντηση και δήλωσε πως οι παπάδες αρρωσταίνουν από κορωνοϊό γιατί ο Θεός θέλει να τους δοκιμάσει, ενώ μερικούς παπάδες τους παίρνει και κοντά Του επειδή είναι καλοί άνθρωποι και για να γνωρίσουν επιτέλους από κοντά τον Δημιουργό τους.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης επανήλθε με νέα φαρμακερή δήλωση, λέγοντας πως από τα στελέχη της Εκκλησίας στην Ελλάδα μόνο η Παναγία δεν έχει κολλήσει κορωνοϊό.

Ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας δεν μπορούσε, βέβαια, να μην απαντήσει και είπε πως η Νέα Δημοκρατία έκανε χυδαία και απάνθρωπη αντιπολίτευση μετρώντας τα πτώματα στο Μάτι, οπότε ο Θεός την τιμώρησε, αφού τώρα μετράει ένα Μάτι κάθε μέρα.

Η Παναγία δεν έχει κάνει ακόμα καμία δήλωση. Πάντα Κυρία.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.