Η κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αφήσει ανοιχτές τις εκκλησίες είναι βαθύτατα προοδευτική

Πληθαίνουν οι επιθέσεις κατά της κυβέρνησης από δήθεν προοδευτικούς που κατηγορούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή -στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό- έκλεισε τα θέατρα αλλά δεν έκλεισε τις εκκλησίες.

Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται πως οι -και καλά- αριστεροί δεν μπορούν να δουν πέρα από τη μύτη της και είναι εχθροί της προόδου.

Θα πρέπει να δώσουμε όλοι συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη που δεν έκλεισε τις εκκλησίες.

Με τις εκκλησίες ανοιχτές, όλοι αυτοί οι θρησκόληπτοι θα πηγαίνουν να λαμβάνουν την Θεία Κοινωνία και να ανάψουν κεράκι, θα κολλήσουν τον κορωνοϊό και θα πεθάνουν.

Μαζί με τους θρησκόληπτους θα τα τινάξουν και πολλοί παπάδες.

Κάθε πραγματικά προοδευτικός πολίτης αυτής της χώρας θα πρέπει να πανηγυρίζει που είναι ανοιχτές οι εκκλησίες, γιατί θα τα κακαρώσουν οι θρησκόληπτοι και οι παπάδες που θέλουν να κρατήσουν την χώρα στο Μεσαίωνα.

Καλώς μένουν ανοιχτές οι εκκλησίες λοιπόν, και θα πρέπει να απαγορευτούν και οι μάσκες στις εκκλησίες.

Και η Θεία Κοινωνία -με το ίδιο κουταλάκι- θα πρέπει να γίνει υποχρεωτική για όποιον πηγαίνει στις εκκλησίες.

Και το κουταλάκι με την Θεία Κοινωνία να φτάνει στον φάρυγγα, για να μην γλιτώσει κανένας θρησκόληπτος.

Δίνω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που άφησε ανοιχτές τις εκκλησίες, για να ξεπαστρέψει το παπαδαριό και τους θρησκόληπτους και να κάνει την Ελλάδα μια σύγχρονη χώρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πραγματικά προοδευτικός ηγέτης και όλοι αυτοί οι αριστεροί που θέλουν να υπάρχει η σκοταδιστική Εκκλησία της Ελλάδος, για να μοιάζουν αυτοί προοδευτικοί, είναι για τα μπάζα.

Κυριάκο, σου βγάζω το καπέλο. Είσαι πανούργος.

(Όλα εγώ πια;)

(Όσο για τα θέατρα, καλώς μένουν κλειστά. Αν λειτουργήσουν τα θέατρα και αρρωστήσουν κάνας Μαρκουλάκης και κάνας Λούλης, μπορεί να τους χάσουμε και θα ορφανέψει ο πολιτισμός στην Ελλάδα. Αυτούς τους σπουδαίους καλλιτέχνες πρέπει να τους κρατήσουμε μακριά από τα θέατρα για πάντα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.