Η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στους διαδηλωτές του Πολυτεχνείου

Σάλο έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη πως όσοι συμμετάσχουν στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου θα εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, είναι προτιμότερο να εμβολιαστούν όσοι θα καταπατήσουν το Σύνταγμα και θα πάνε στην πορεία του Πολυτεχνείου από το να τους επιβληθεί πρόστιμο 5 χιλιάδες ευρώ.

Ο κ. Κικίλιας δήλωσε πως τους εμβολιασμούς στους διαδηλωτές θα κάνουν οι αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί θα ακινητοποιούν τους διαδηλωτές, θα τους σηκώνουν το μανίκι ή θα τους κατεβάζουν το παντελόνι και θα τους κάνουν το εμβόλιο στο μπράτσο ή στο κωλομέρι, ενώ μετά θα τους φορτώνουν κι ένα σακίδιο με πέτρες και μολότοφ.

Μετά από απόφαση του Σωτήρη Τσιόδρα, δεν θα γίνει το ίδιο εμβόλιο σε όλους τους διαδηλωτές.

Στους διαδηλωτές του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει το εμβόλιο της Pfizer, στους διαδηλωτές του ΜέΡΑ 25 θα γίνει το εμβόλιο της Moderna -γιατί είναι μοντέρνοι-, ενώ στους διαδηλωτές του ΚΚΕ θα γίνει το ρώσικο εμβόλιο Sputnik-V, που έχει έξτρα κομμουνιστικά αντισώματα.

Στους αναρχικούς υπάρχει η σκέψη να γίνει ένα εμβόλιο που θα είναι μίξη των τριών άλλων εμβολίων, αφού πρώτα τα χτυπήσουν οι αστυνομικοί στο μπλέντερ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25 υπέγραψαν κοινό ψήφισμα με το οποίο χαρακτηρίζουν το εμβόλιο ως αντισυνταγματικό και καταγγέλλουν πως θα μετατρέψει τους οπαδούς τους σε πειραματόζωα, ενώ η Φώφη Γεννηματά αρνήθηκε να υπογράψει το ψήφισμα γιατί δεν έχει πάρει ακόμα οδηγίες από τον Βαρδινογιάννη.

Αίσθηση προκαλεί το ότι εκατομμύρια Έλληνες που δεν έχουν πάει ποτέ στη ζωή τους σε πορεία, εμφανίζονται αποφασισμένοι να πάνε στην πορεία του Πολυτεχνείου, ώστε να εμβολιαστούν και να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι και χωρίς μάσκες αλλά και να μπορούν να βγάλουν τον σκύλο τους για χέσιμο χωρίς να πάρουν πρώτα άδεια.

Τούτων δοθέντων, η φετινή πορεία του Πολυτεχνείου αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη πορεία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.

Δυστυχώς, τα εμβόλια είναι μόνο τριάντα χιλιάδες, οπότε θα πέσει πολύ ξύλο ανάμεσα στους διαδηλωτές για το ποιος θα κάνει το εμβόλιο -ενώ και οι μπάτσοι θα φάνε το ξύλο της ζωής τους-, οπότε δεν αποκλείεται η επανάσταση να ξεκινήσει από την πορεία του Πολυτεχνείου επειδή τα εμβόλια δεν φτάνουν για όλους.

Venceremos!

(Είναι ευτυχία να ζεις στην Ελλάδα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.