Ο Ντόναλντ Τραμπ πρέπει να συνεχίσει να είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ

Η αντίδραση πολλών ανθρώπων στην απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να μην αναγνωρίσει την ήττα του στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, με έχει απογοητεύσει.

Θα περίμενα μετά από τόσες σεζόν του House of Cards -που λατρεύτηκε από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και σάρωσε όλα τα τηλεοπτικά βραβεία- οι άνθρωποι να έχουν ενθουσιαστεί από την απόφαση του Τραμπ να μην παραδεχτεί την ήττα του.

Τι το βλέπατε με λύσσα τόσα χρόνια το House of Cards;

Γιατί βλέπατε με τόση λαχτάρα έναν διεφθαρμένο, αδίστακτο, εκδικητικό και κυνικό πολιτικό να εξουδετερώνει μαζί με τη σύζυγό του όλους τους αντιπάλους του, για να καταφέρει να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ;

Βλέπατε τον Φρανκ Άντεργουντ με την γυναίκα του να πατάνε επί πτωμάτων, να τα κάνουν όλα πουτάvα και να γαμιoύνται αβέρτα με όποιον κινείται, για να καταλήξετε στον Τζο Μπάιντεν και στην Κάμαλα Χάρις;

Αυτοί σας εξιτάρουν;

Ένα γεροσάψαλο που τα έχει χαμένα και η Ινδή νοσοκόμα που του έβαλαν από δίπλα, για να τον ξεσκατίζει;

Σας αρέσει το ραμολιμέντο που έχει φιλήσει τις κατουρημένες ποδιές όλων των Αμερικανών ολιγαρχών, υπέγραψε ως αντιπρόεδρος του Ομπάμα πολέμους και νόμους που απαλλάσσουν ακόμα περισσότερο τους ζάπλουτους από τους φόρους, και βγήκε να πει πως θα είναι Πρόεδρος όλων των Αμερικανών, χωρίς να του έρθουν τα γιαούρτια βροχή;

Ειλικρινά, η ανθρωπότητα με έχει απογοητεύσει.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν η συνέχεια του House of Cards.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι διεφθαρμένος, χυδαίος, πρόστυχος, εκδικητικός, αδίστακτος, κυνικός και σιχαμένος. Δηλαδή, είναι ο ιδανικός ήρωας.

Και εσείς θέλετε να τελειώσετε το House of Cards που λατρέψατε.

Αλλά ο Ντόναλντ δεν θα σας κάνει το χατίρι.

Γιατί ο Ντόναλντ έχει κλείσει συμβόλαιο και για τα επόμενα επεισόδια.

Και για να κάνω spoiler, στην επόμενη σεζόν, Πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι η Μελάνια. Ο Ντόναλντ θα χάσει την προεδρία, όταν θα διαρρεύσει ένα βίντεο στο οποίο ο Ντόναλντ πηδάει την κόρη του, την Ιβάνκα. Αλλά ο Ντόναλντ δεν έχει πει την τελευταία του λέξη, αφού έχει βίντεο με την Μελάνια και την Ιβάνκα στο κρεβάτι.

Η συνέχεια στο Netflix.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.