Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι να νοσήσουν όλοι οι Έλληνες για να αναπτύξουν αντισώματα και να μην κολλάνε τους τουρίστες

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του σχεδίου της κυβέρνησης να νοσήσουν όλοι οι Έλληνες από κορωνοϊό, ώστε όσοι Έλληνες επιζήσουν να σερβίρουν το καλοκαίρι τους τουρίστες.

Κακώς κάποιοι πιστεύουν πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη αδιαφορεί για την υγεία των πολιτών και δεν επενδύει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, αφού η κυβέρνηση σκέφτεται έξυπνα, εθνικά και πατριωτικά.

Υπάρχει λογική εξήγηση για το γεγονός ότι η κυβέρνηση επέτρεψε στους Έλληνες να παστώνονται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και δεν έκλεινε τα σχολεία και τις εκκλησίες.

Αν κολλήσουν όλοι οι Έλληνες κορωνοϊό, το επόμενο καλοκαίρι οι Έλληνες που θα επιζήσουν θα έχουν αναπτύξει αντισώματα, οπότε αφενός δεν θα κολλάνε από τους τουρίστες και αφετέρου -και αυτό είναι το σημαντικότερο- δεν θα κολλάνε τους τουρίστες· αν και όπως μας διαβεβαίωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης -έχοντας δίπλα του τον Σωτήρη Τσιόδρα που δεν αντέδρασε- οι τουρίστες δεν έχουν κορωνοϊό, γιατί, αν κάποιος είναι τουρίστας και σου αφήνει λεφτά, δεν κολλάει καμία αρρώστια.

Είναι βέβαιο πως το επόμενο καλοκαίρι η Ελλάδα θα σπάσει όλα τα ρεκόρ τουριστών -και θα γεμίσουν τα ταμεία του κράτους-, αφού όλοι θα ξέρουν πως δεν υπάρχει Έλληνας που να μη νόσησε από τον κορωνοϊό, οπότε η χώρα μας θα είναι απόλυτα ασφαλής.

Μάλιστα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη σκέφτεται να μην εμβολιαστεί κανένας Έλληνας -δεν θα χρειάζεται, αφού όσοι επιζήσουμε θα έχουμε αναπτύξει αντισώματα-, ώστε τα εμβόλια των Ελλήνων να γίνουν στους τουρίστες.

Δεν είναι τυχαίο ότι η κυβέρνηση έχει παραγγείλει 90 εκατομμύρια εμβόλια. Τόσοι είναι οι τουρίστες που αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα το 2021.

Η καμπάνια της Ελλάδας για το 2021 θα είναι “Ελάτε να εμβολιαστείτε στην Ελλάδα”.

Φυσικά, οι εμβολιασμοί των τουριστών θα γίνονται δωρεάν.

Ο εμβολιασμός θα μπει στα τουριστικά πακέτα και είναι βέβαιο πως κανένας ξένος δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στο τρίπτυχο “Ήλιος, Θάλασσα, Εμβόλιο”.

Like Greece, nowhere!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.