Οι Παρενέργειες

Γεια σου Πιτσιρίκο, και καλές γιορτές.
Έχω να ταράξω τα νερά, καθώς ένας φίλος που ήξερε έναν φίλο που ήξερε έναν φίλο που ήταν φίλος με έναν από το συμβούλιο μεγάλης φαρμακευτικής, μου είπε ΟΛΕΣ τις παρενέργειες του εμβολίου.

Λοιπόν, σε ένα μήνα από τη στιγμή που κάνεις το εμβόλιο και ξεκινήσεις να μετατρέπεσαι σε ζόμπι, ακολουθούν οι παρακάτω παρενέργειες.

1. Μπορούν να σου κλέψουν την χώρα και να την υποθηκεύσουν για 99 χρόνια, χωρίς να μπορείς να αντισταθείς.

2. Σε «σώζουν» με 4-5 μνημόνια-επιδρομή, κλείνοντάς σου σχολεία, πανεπιστήμια, δρόμους, νοσοκομεία και αφήνοντας τα στα χέρια ημέτερων επενδυτών, χωρίς να μπορείς να αντιδράσεις.

3. Σου βάζουν φόρους για το καλό σου και σου το περνούν φασιστικά μέσα στο λογαριασμό της ΔΕΗ, χωρίς να μπορείς να το αποφύγεις.

4. Αλλάζεις ρεύμα, πας σε ιδιώτη, σου τρώνε εγγυήσεις, σου φορτώνουν οι ίδιοι ένα χρέος 250 εκατομμύρια, και η πολιτική ηγεσία του τόπου τους εκπροσωπεί -ενώ έχουν δολοφονηθεί προηγουμένως άτομα συσχετιζόμενα- και εσύ δε μπορείς να κάνεις τίποτα.

5. Μπατάρει ένα πλοίο γεμάτο ηρωίνη και χάνονται όλοι οι συσχετιζόμενοι (από το εμβόλιο φυσικά).

6. Τρώνε οι πολιτικοί από τα ταμεία ασφάλισης και δεν παίρνεις σύνταξη.

7. Έρχεται το κόμμα που ήταν συνυπεύθυνο για κάποια από τα ανωτέρω, και, ως παρενέργεια του εμβολίου, το ψηφίζεις παρά τις ψεύτικες υποσχέσεις που έδωσε στο παρελθόν

8. Χάνεις στικάκια που περιέχουν λίστες φοροφυγάδων (απώλεια μνήμης δηλαδή από όλους).

9. Ακούς ΝΑΙ, ενώ ξεκάθαρα σου έχουν πει ΟΧΙ.

10. Μακροσκελείς λέξεις, όπως «Μακεδονία», δεν μπορείς να τις προσθέτεις γεωγραφικούς χαρακτηρισμούς όπως πχ «Βόρεια» αλλά μετά το εμβόλιο ξαφνικά μπορείς.

Και άλλα πολλά παρόμοια (πιθανώς ακολουθούν κάποιο μοτίβο).

Ο Έλληνας πρέπει να αφυπνιστεί.

Δεν είναι πράγματα αυτά, έφριξα μόνο που τα άκουσα.

Φανταστείτε σε μια χώρα να γίνονταν όλα αυτά και ο κόσμος να κοιμάται και να μην μπορεί να αντιδράσει, από το λήθαργο που θα τον ρίξουν τα εμβόλια.

Να σε πιάνει μια απελπισία!

Χρόνια πολλά

Αμπαλαέας

(Αγαπητέ φίλε, επιβεβαιώνω τα όσα γράφετε. Με το εμβόλιο, θέλουν να μετατρέψουν τους Έλληνες σε ζόμπι που θα νοιάζονται ο καθένας μόνο για τον εαυτό του, ώστε η χώρα μας να γίνει προτεκτοράτο. Πάντως, εγώ έμαθα από πολύ έγκυρη πηγή -μέσα από την Pfizer- πως το εμβόλιο δεν πιάνει στο dna του Έλληνα, οπότε τα σχέδιά τους θα συντριβούν και οι Έλληνες θα γιορτάσουν τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 ελεύθεροι να βλέπουν Survivor και Big Brother. Θα νικήσουμε. Να είστε καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.