Σε δημοπρασία το φανελάκι και το σώβρακο του Τσιόδρα, για να μαζευτούν χρήματα για περισσότερα εμβόλια

Συγκίνηση έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, η κίνηση του Σωτήρη Τσιόδρα να χαρίσει το φανελάκι και το σώβρακο που φορούσε στην διάρκεια του τηλεοπτικού εμβολιασμού του, ώστε να βγουν σε δημοπρασία και να αγοραστούν περισσότερα εμβόλια.

Ήδη, κάποιοι διαπρεπείς δημοσιογράφοι με βύζoυς διαφημίζουν την κίνηση του Σωτήρη Τσιόδρα που γίνεται -όπως πάντα- για καλό σκοπό.

Οι ολιγάρχες της χώρας είναι έτοιμοι να κονταροχτυπηθούν μεταξύ τους για να αποκτήσουν τα εσώρουχα του Σωτήρη Τσιόδρα.

Αυτός που θα αποκτήσει τα εσώρουχα του Σωτήρη Τσιόδρα δεν θα έχει κάνει μόνο μια καλή πράξη αλλά και μια πολύ μεγάλη επένδυση.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως ο Σωτήρης Τσιόδρας θα ανακηρυχτεί σύντομα σε άγιο, οπότε το φανελάκι του και το σώβρακό του θα αξίζουν πια εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και δωρεές και τάματα από πιστούς που θα θέλουν να τα αγγίξουν ή να τα φιλήσουν, για να τους φυλάει ο άγιος Τσιόδρας.

Εν τω μεταξύ, σοκ έχει προκαλέσει το αγύμναστο κορμί του Σωτήρη Τσιόδρα, αφού είναι προφανές πως ο άνθρωπος δεν σηκώνει ούτε χαρτοπετσέτα, αλλά αυτό είναι λογικό, γιατί ο Τσιόδρας έχει εφτά παιδιά που κάνουν όλα τα χαμαλίκια.

Εκατομμύρια Έλληνες που χτυπιόμαστε για χρόνια στα γυμναστήρια, για να γίνουμε τούμπανο, ώστε να φορέσουμε αυτό το φανελάκι και οι ώμοι μας και οι μυς μας να ασφυκτιούν το καλοκαίρι μέσα σε αυτό το κομμάτι ύφασμα και να μας ποθούν κολασμένα όλες οι καυλοπυρέσσουσες θεογκόμενες και οι κρεβατογεμίστρες -μεταξύ μας, το κόλπο είναι να αγοράζεις το φανελάκι ένα νούμερο μικρότερο-, νιώσαμε έκπληξη στη θέα του νερουλού σώματος του Τσιόδρα αλλά και στο θράσος του να το παρουσιάζει δημόσια αν και είναι εντελώς λαπάς.

Αν η κυβέρνηση θέλει όλοι εμείς οι σφίχτηδες να πάμε να κάνουμε το εμβόλιο, δεν πρέπει να μας δείχνει τον κρεμασμένο Τσιόδρα να κάνει το εμβόλιο.

Για να πάμε εμείς οι πατημένοι με τις μπρατσάρες να κάνουμε το εμβόλιο, θέλουμε από Σάκη Ρουβά και πάνω, για να μπορέσουμε να ταυτιστούμε.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.