Βάλε μέσα την μπατονέτα!
Γεια σου φίλε πιτσιρίκο!
Ελπίζω να τα περνάς όμορφα όπου και να βρίσκεσαι.
Δεν έχω εμβολιαστεί ακόμα και έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό το να πρέπει να απολογούμαι και να εξηγώ το γιατί.
Δεν έχω καμία όρεξη για συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά από ό,τι φαίνεται όλοι γι’ αυτό θέλουν να μιλάνε.
Από τη μία, οι φανατικοί του εμβολίου, χεσμένοι με τον ιό, βλέπουν παντού ψεκασμένους αντιεμβολιαστές και από την άλλη οι συνωμοσιολόγοι νομίζουν πως όποιος δεν έχει κάνει το εμβόλιο είναι “δικός τους”.
Νομίζω πως, αν αμολούσα μια δυνατή κλανιά μέσα σε ένα γεμάτο από κόσμο λεωφορείο, τα βλέμματα που θα με κάρφωναν θα με έκαναν να νιώσω λιγότερο άβολα από το να βρίσκομαι σε μία παρέα και με ρωτάνε γιατί δεν έχω κάνει το εμβόλιο.
Ίσως τελικά να πρέπει να σταματήσω να ντρέπομαι.
Ναι, αυτό θα κάνω!
Με τη δύναμη του μπλογκ σου ήρθε η ώρα να αποκαλυφθώ.
Η αλήθεια είναι πως γουστάρω να μου βάζουν μπατονέτες στη μύτη κάθε φορά που κάνω τεστ.
Τη βρίσκω, ρε παιδί μου.
Δεν ήξερα πόσο ερεθιστικό είναι.
Να ναι καλά ο covid που με απελευθέρωσε σεξoυαλικά.
Η πρώτη φορά με πόνεσε λίγο, αλλά μετά τη δεύτερη έχω κολλήσει. Θέλω να κάνω συνέχεια τεστ.
Πολλές φορές ζητάω από το/τη γιατρό να τη βάλει ακόμα πιο βαθιά ή να πάρει δείγμα και από το άλλο ρουθούνι.
Επίσης, με αυτόν τον τρόπο, μπορώ να έχω πολλούς και πολλές συντρόφους που να με φτάνουν σε οργασμό, χωρίς να μπορεί να με χωρίσει η γυναίκα μου.
Τι να μου πει δηλαδή; Γιατί άφησες το/τη γιατρό να σου βάλει μπατονέτα;
Το είπα και ηρέμησα.
Γι’ αυτό σας λέω!
Σταματήστε να ρωτάτε για το εμβόλιο.
Όπως φέρνετε εμένα σε δύσκολη θέση, είμαι σίγουρος πως το ίδιο συμβαίνει και σε άλλους που μοιραζόμαστε το ίδιο φετίχ.
Λευτεριά στις μύτες που γουστάρουν μπατονέτες!
Φιλιά από Γερμανία
Γιώργος
Υ.Γ. Την Κυριακή έρχομαι Ελλάδα και, αφού περάσω μια εβδομάδα στην Αθήνα, θα πάω 11 μέρες Κρήτη. 5 νότια και 6 Χανιά. Έχεις γράψει τα καλύτερα για τη νότια Κρήτη και ανυπομονώ να τη δω.
(Φίλε Γιώργο, για τα εμβόλια μιλάνε μόνο αυτοί που δεν έχουν κάτι καλύτερο να πούνε ή να κάνουν. Στο νησί κανείς δεν μιλάει για εμβόλια. Άλλοι το έκαναν, άλλοι όχι, σκασίλα τους από εκεί και μετά. Να περάσεις όμορφα στην Κρήτη. Καλά, αυτό είναι εγγυημένο. Και του χρόνου να έρθεις Ιούνιο ή Σεπτέμβριο. Την αγάπη μου.)
Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου
Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

