Με το ΠΑΣΟΚ οι Έλληνες έβαζαν μέσο για πρώτο τραπέζι στα μπουζούκια σήμερα βάζουν μέσο για να διασωληνωθούν

Σοκ έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία η καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ πως ορισμένοι κρατούν κλίνες ΜΕΘ για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν VIP ασθενείς με κορωνοϊό, γιατί μέχρι σήμερα όλοι οι Έλληνες ήμασταν απόλυτα σίγουροι πως έχουμε όλοι, πλούσιοι και φτωχοί, την ίδια αντιμετώπιση στον τομέα της Υγείας, όπως και σε όλους τους άλλους τομείς.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κάποιος πως γίνονται διακρίσεις στη χώρα μας, αφού, αν τολμήσεις σε μια συζήτηση με Έλληνες να πεις πως ένα θέμα είναι ταξικό, θα πεταχτούν όλοι να σε χαρακτηρίσουν “γραφικό” και “παλαιοκομμουνιστή”.

Πάντως, είναι λογικό να κρατιούνται κλίνες ΜΕΘ για τους ζάπλουτους διάσημους γιατί αυτοί κάνουν τη μεγάλη ζωή και τα πάρτι με τα καλλίγραμμα μοντέλα, ενώ δεν έχουν ταμπού και ηθικές αναστολές, με αποτέλεσμα να γαμιούvται αβέρτα όλοι με όλους, και να κουβαλάνε πολλές αρρώστιες.

Δεν είναι λίγοι οι ζάπλουτοι που περηφανεύονται στις παρέες τους πως έχουν δική τους ΜΕΘ να τους περιμένει σε ξεχωριστή πτέρυγα του νοσοκομείου, με τζακούζι και ειδικό χώρο για γιόγκα και πιλάτες.

Κάποιοι μεγιστάνες -μεγαλέμποροι ναρκωτικών και σωματέμποροι- συνηθίζουν να πηγαίνουν στις ΜΕΘ που είναι για τους VIP και να κάνουν άγρια πάρτι με το κέφι να χτυπάει κόκκινο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ βγάζουν και το οξυγόνο από διάφορους πλεμπαίους και βάζουν στοίχημα για το ποιος θα τα τινάξει πρώτος.

Επειδή οι ΜΕΘ δεν φτάνουν για όλους, πολλοί ασθενείς μπαίνουν στο νοσοκομείο με πλαστή ταυτότητα -που έχει το επίθετο κάποιου γνωστού Έλληνα ολιγάρχη ή πολιτικού-, ώστε να μπορέσουν να βρουν κρεβάτι σε ΜΕΘ.

Ανάμεσα στους 709 διασωληνωμένους, υπάρχουν 72 ασθενείς με το επίθετο Μητσοτάκης, 67 Μαρινάκηδες, 58 Βαρδινογιάννηδες και 23 Αλαφούζοι.

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να βγάλουν από την ΜΕΘ έναν κύριο με το επίθετο Λάτσης, όταν διαπίστωσαν πως δεν έχει καμία σχέση με την γνωστή οικογένεια εθνικών ευεργετών και είναι ένας άπλυτος ζάφτωχος από τον Μπύθουλα, οπότε έβαλαν στη ΜΕΘ έναν Λεμό, και τον Λάτση τον πέταξαν σε ένα στρώμα δίπλα στους σκουπιδοτενεκέδες με τα ούρα και τους καθετήρες.

Εν τω μεταξύ, δυο χρόνια μετά την έναρξη της πανδημίας, κανείς δεν ξέρει πόσες ακριβώς είναι οι ΜΕΘ στη χώρα μας, λες και οι ΜΕΘ αρνούνται κι αυτές να απογραφούν .

Στα χρυσά χρόνια του ΠΑΣΟΚ -του ορθόδοξου-, οι Έλληνες έβαζαν μέσο για να βρουν πρώτο τραπέζι πίστα στη Ρίτα Σακελαρίου, ενώ τώρα κατάντησαν να βάζουν μέσο για να διασωληνωθούν.

Άντε, και καλή ψυχή. Κάνα μέσο για καλό τάφο έχετε;

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.