Γιατί προσπαθούν οι πάντες τώρα να ξεπλύνουν το τάγμα Αζόφ

Πολλοί απορούν γιατί ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι παρουσίασε στην ελληνική Βουλή ένα βίντεο με δυο μέλη του τάγματος Αζόφ και γιατί η ελληνική κυβέρνηση το αποδέχτηκε, αν και είναι γνωστό σε όλους πως το τάγμα Αζόφ είναι ναζιστικό.

Τα πράγματα είναι απλά.

Οι χώρες της Δύσης και του ΝΑΤΟ πρέπει να ξεπλύνουν τους ναζιστές του τάγματος Αζόφ, γιατί συνεργάζονται μαζί τους.

Μπορεί η προπαγάνδα των δυτικών ΜΜΕ να προσπαθεί να πείσει τους πολίτες πως ο πόλεμος στην Ουκρανία ξεκίνησε πριν από ενάμιση μήνα αλλά ο πόλεμος στην Ουκρανία ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια, το 2014.

Και ο στρατός της Ουκρανίας -όπως και το τάγμα Αζόφ- πολεμάνε αυτά τα 8 χρόνια με όπλα του ΝΑΤΟ. Και όχι μόνο με όπλα του ΝΑΤΟ, αλλά και με ανθρώπους του ΝΑΤΟ.

Ας μην κοροϊδευόμαστε, στην Ουκρανία δεν έχουμε μια σύγκρουση της Ρωσίας με την Ουκρανία αλλά μια σύγκρουση της Ρωσίας με το ΝΑΤΟ. Οι πολίτες της Ουκρανίας -Ουκρανοί, Ρώσοι, Έλληνες, Τάταροι κλπ- έχουν απλά την ατυχία να βρίσκονται εκεί.

Είναι προφανές πως τα στρατιωτικά σχέδια της Ουκρανίας διευθύνονται από το ΝΑΤΟ, ενώ τα όπλα που έφτασαν στην Ουκρανία -πριν και μετά την έναρξη του πολέμου- είναι όπλα από χώρες του ΝΑΤΟ.

Τώρα που η Μαριούπολη έπεσε στα χέρια των Ρώσων και οι μόνες στρατιωτικές δυνάμεις της Ουκρανίας βρίσκονται στο Azovstal και στο λιμάνι της Μαριούπολης, καταλαβαίνουμε πως το τάγμα Αζόφ είναι παγιδευμένο, δεν έχει τρόπο διαφυγής και πολλοί ναζιστές μαχητές του πέφτουν στα χέρια των Ρώσων που τους θέλουν ζωντανούς.

Πρόλαβαν όλοι οι δυτικοί στρατιωτικοί να εγκαταλείψουν την Μαριούπολη, πριν πέσει στα χέρια των Ρώσων ή έχουν παγιδευτεί και αυτοί στο Azovstal και στο λιμάνι;

Αν κρίνουμε από την υστερία του Μακρόν, που έχει εκλογές μπροστά του, και άλλων ηγετών της Δύσης -από κοντά και η Ελλάδα με τον Δένδια- να υπάρξει “ανθρωπιστικός” διάδρομος για τη Μαριούπολη, μάλλον όχι.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αν δίπλα στους ναζιστές του Αζόφ δούμε και στρατιωτικούς από χώρες του ΝΑΤΟ που συνεργάζονται μαζί τους.

Στρατιωτικοί από δυτικές χώρες σε συνεργασία με ναζιστές του ουκρανικού στρατού. Οπωσδήποτε, είναι μια πολύ “όμορφη” ιστορία με ωραίες φωτογραφίες και υπέροχα βίντεο. Ακόμα και τα δυτικά ΜΜΕ δεν θα μπορέσουν να την αγνοήσουν.

Θα κάνουν πάρτι οι Ρώσοι και ο Πούτιν, ενώ θα είναι πολύ εντυπωσιακή και η στρατιωτική παρέλαση της 9ης Μαΐου, την Ημέρα της Νίκης, στη Μόσχα· μπορεί να παρελάσουν και τίποτα …δικοί μας.

Οπότε, πρέπει να ξεπλυθούν επειγόντως οι ναζιστές του τάγματος Αζόφ, ώστε να μην αντιληφθούν οι πολίτες της Δύσης πως οι χώρες τους υπσστηρίζουν ναζιστές και συνεργάζονται μαζί τους.

Ήδη, έχουν πάρει φωτιά τα πλυντήρια στα δυτικά ΜΜΕ, σε μια προσπάθεια να πείσουν πως το τάγμα Αζόφ δεν είναι ναζιστές αλλά …δημοκράτες.

Και στην Ελλάδα γίνεται αυτό. Ξέρουμε ποιοι δημοσιογράφοι είναι στο payroll της πρεσβείας -μια είναι η πρεσβεία-, οπότε με το πού διάβασα το άρθρο ενός από αυτούς, ενός γνωστού γλίτσα -που γράφει τι καλοί δημοκράτες είναι τα αγόρια του Αζόφ και πόσο τους έχουν παρεξηγήσει όλοι- κατάλαβα τα πάντα.

Κάπως έτσι έφτασαν στην ελληνική Βουλή -παρέα με τον Ζελένσκι- ο Μιχαήλ και ο Αναστάσιος, δυο από τα παλικάρια του τάγματος Αζόφ· είναι μέρος του παγκόσμιου ξεπλύματος του τάγματος Αζόφ. Και η ελληνική κυβέρνηση -που το παίζει έκπληκτη- ήξερε από πριν.

“Ελευθερία ή θάνατος” είπε ο Ζελένσκι στην ελληνική Βουλή, βρομίζοντας το εμβληματικό σύνθημα της Επανάστασης του 1821, ενώ δεν αναφέρθηκε στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο -τη Βουλή της οποίας προσέβαλε χυδαία την ίδια μέρα-, έχοντας στο πλευρό του δυο ναζιστές.

Τα πράγματα είναι απλά: Ελευθερία στο λαό της Ουκρανίας, θάνατος στους ναζί.

Και όλοι οι λαοί να μάθουν να απομονώνουν τους ναζιστές, γιατί θα τους πληρώσουν πολύ ακριβά.

Τώρα, ας απολαύσουμε τη συνέχεια. Δεν τον αρχίσαμε εμείς αυτόν τον πόλεμο, δεν θα τον τελειώσουμε εμείς.

(Thank me later.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.