Η αρπαγή της ωραίας Εύας αποδεικνύει πως δεν είμαστε γνήσιοι Έλληνες

Κάποτε, οι αρχαίοι Έλληνες έκαναν μια τεράστια εκστρατεία στην Τροία και πολέμησαν για δέκα χρόνια, για να πάρουν πίσω την ωραία Ελένη, που την άρπαξε ο Πάρις από την αγκαλιά του Μενέλαου και μερικών ακόμα δεκάδων μνηστήρων.

Οι σημερινοί Έλληνες χλευάζουν την ωραία Εύα Καϊλή που σαπίζει στις υγρές φυλακές του Βελγίου και βγάζουν αβέρτα ανέκδοτα και μιμίδια.

Πολύ πριν τη σύλληψη της Εύας Καϊλή, θα έπρεπε να έχουν ξεσηκωθεί οι Έλληνες και να απαιτήσουν την επιστροφή της ωραίας Εύας στην Ελλάδα.

Με το πού άρπαξε την Εύα από τους Έλληνες μνηστήρες της ο ύπουλος Ιταλός Φραντσέσκο Τζόρτζι -αυτός είναι ύποπτος μόνο και μόνο από το όνομα που έχει-, θα έπρεπε να έχουμε εκστρατεύσει στις Βρυξέλλες και να βομβαρδίζουμε το Βέλγιο με τα Ραφάλ, για να πάρουμε πίσω την ωραία Εύα.

Αλλά οι Έλληνες αποδέχτηκαν παθητικά και την αρπαγή της ωραίας Εύας από τον τζιτζιφιόγκο Ιταλό, όπως αποδέχτηκαν τόσα και τόσα.

Τι σχέση έχουμε εμείς με τους αρχαίους Έλληνες που πολεμούσαν για δέκα χρόνια για την ωραία Ελένη, αν και την πηδούσε ο Μενέλαος; Πόσο ωραίος μάγκας πρέπει να είσαι, για να πολεμάς για τη γυναίκα ενός άλλου.

Οι σημερινοί Έλληνες, αν κάποια Ελληνίδα ξεπορτίσει, θα αρχίσουν να κοροϊδεύουν τον κερατά.

Οι αρχαίοι Έλληνες πολεμούσαν δέκα χρόνια για το κέρατο ενός άλλου.

Μας χωρίζει άβυσσος με τους αρχαίους Έλληνες.

Συνέλληνες, ποτέ δεν είναι αργά, για να πάρουμε πίσω τη χαμένη μας δόξα.

Τώρα που η ωραία Εύα είναι στις φυλακές του Βελγίου και το Κατάρ ετοιμάζεται να στείλει κατασκόπους να αρπάξουν την Εύα και να την μεταφέρουν στο χαρέμι του σεΐχη του Κατάρ -όπως μας ενημέρωσε ο Βέλγος εισαγγελέας-, είναι ώρα να πράξουμε και να αποδείξουμε στην ανθρωπότητα πως είμαστε αυθεντικοί και άξιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων.

Συνέλληνες, έχω ένα ωραίο σχέδιο -γιατί είμαι και πολυμήχανος- για το πώς θα αρπάξουμε την ωραία Εύα από τις βελγικές φυλακές.

Θα στείλουμε τον Βαγγέλη Βενιζέλο να επισκεφτεί την Εύα Καϊλή στις βελγικές φυλακές, για να της πάει μελομακάρονα και κουραμπιέδες, χρονιάρες μέρες που είναι.

Ο Βενιζέλος θα δράσει ως άλλος Δούρειος Ίππος.

Έτσι τεράστιος που είναι ο Βενιζέλος, θα μπει στη φυλακή, θα καταπιεί την Εύα -αμάσητη-, θα κρυφτεί η Εύα στη στομαχάρα του Βενιζέλου, θα την βγάλουμε από τη φυλακή και θα την φέρουμε στην πατρίδα.

Εντάξει, τον Βενιζέλο μπορούν να τον κρατήσουν οι Βέλγοι· χάρη θα μας κάνουν. Ας τον πάνε τον Βενιζέλο και ευνούχο στο χαρέμι του σεΐχη του Κατάρ. Το θέμα μας είναι να φέρουμε την ωραία Εύα πίσω στην Ελλάδα. Για να πάψουν ο Αγαμέμνονας, ο Αχιλλέας και ο Οδυσσέας να γυρνάνε στους τάφους τους.

Και μετά εγώ, ως άλλος Όμηρος, θα γράψω την Βρυξελλιάδα.

Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί Εύας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.