Ιδιαίτερα μαθήματα με τον Δημήτρη Λιγνάδη θα κάνουν οι φοιτητές του Εθνικού Θεάτρου

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να κάνει ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, ιδιαίτερα μαθήματα στους φοιτητές της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Η απόφαση της κυβέρνησης πάρθηκε μετά την παραίτηση όλων των καθηγητών της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, ώστε να μην χάσουν οι φοιτητές την χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το πολιτιστικό ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Λιγνάδης δέχτηκε με χαρά να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στους φοιτητές του Εθνικού Θεάτρου, γιατί έχει αφιερώσει όλη του τη ζωή στην διαπαιδαγώγηση των νέων ανθρώπων.

Τα μαθήματα θα γίνονται στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη και οι φοιτητές θα προσέρχονται ένας-ένας, για να γίνονται καλύτερα τα μαθήματα και να μην σκορπίζεται η θεατρική γνώση δεξιά κι αριστερά.

Η απόφαση της κυβέρνησης να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα ο Δημήτρης Λιγνάδης στους φοιτητές της σχολής του Εθνικού Θεάτρου, καταρρίπτει το επιχείρημα των ηθοποιών για υποβάθμιση των καλλιτεχνικών σπουδών από την κυβέρνηση, αφού οι φοιτητές, μετά το τέλος των μαθημάτων τους με τον Δημήτρη Λιγνάδη, θα είναι έτοιμοι για πρωταγωνιστικούς ρόλους στην Επίδαυρο αλλά και στο Χόλιγουντ.

Ο πολιτισμός θα νικήσει.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.