Οι απόγονοι της Εύας Μπράουν κάνουν μήνυση στον Άδωνι Γεωργιάδη

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως οι απόγονοι της Εύας Μπράουν ετοιμάζονται να κάνουν μήνυση στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος φέρεται ως η αρσενική Εύα Μπράουν.

Ήδη, βρίσκεται στην Αθήνα ο εγγονός της αδερφής της Εύας Μπράουν, ο Γιόζεφ Γκαίμπελς, ο οποίος δήλωσε πως η οικειοποίηση του ονόματος της Εύας Μπράουν από τον Άδωνι Γεωργιάδη, αποτελεί προσβολή για την μνήμη της νεκρής και για την οικογένειά της.

Μάλιστα, ο κ. Γκαίμπελς τόνισε πως απαγορεύει στον Άδωνι Γεωργιάδη να κατέβει στις εκλογές ως αρσενική Εύα Μπράουν.

Αν ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν μπορέσει να κατέβει στις εκλογές ως αρσενική Εύα Μπράουν, αυτό θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα για την πολιτική του καριέρα, αφού το “Εύα Μπράουν” ήταν το ισχυρότερο όπλο του στο σχέδιο που έχει, να πετάξει από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να πάρει την θέση του.

Η πλευρά του Άδωνι Γεωργιάδη υποστηρίζει πως είναι οι οπαδοί του Άδωνι που τον αποκαλούν χαϊδευτικά “Εύα Μπράουν” και πως ο ίδιος δεν έχει ευθύνη για αυτό.

Βέβαια, υπάρχει ένα μικρό βίντεο της Εύας Μπράουν που είναι φτυστή ο Άδωνις -είναι σαν να είναι δίδυμα-, οπότε δικαιολογημένα οι οπαδοί του Άδωνι τον αποκαλούν “αρσενική Εύα Μπράουν”.

Από την άλλη, ο Άδωνις Γεωργιάδης μοιάζει πια πάρα πολύ με τον Βασίλη Καρρά.

Μόνο που ο Βασίλης Καρράς έχει μια χοντρή φωνή σαν τα αρxίδια του να είναι 200 κιλά, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει μια τσιριχτή φωνή ευνούχου, σαν να του έχεις κόψει τα αρxίδια.

Πάντως, ό,τι κι αν αποφασίσει η Δικαιοσύνη, κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει σε εμάς τους φανατικούς οπαδούς του Άδωνι Γεωργιάδη, να τον αποκαλούμε Εύα Μπράουν.

Με την Εύα Μπράουν. Δηλαδή, με τον Άδωνι.

(Ο καθείς και τα όπλα του. Επειδή διαβάζουν και αμόρφωτοι φασίστες, το “Ο καθείς και τα όπλα του” δεν είναι προτροπή σε βία, είναι στίχος του Οδυσσέα Ελύτη.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.