Γιατί πρέπει να ψηφίσετε όλοι Νέα Δημοκρατία

Καθώς η τραπεζική και χρηματοοικονομική κρίση στις ΗΠΑ μεταφέρεται στην Ευρώπη -και ο Γιάννης Στουρνάρας μας διαβεβαιώνει πως οι ελληνικές τράπεζες δεν κινδυνεύουν-, αντιλαμβανόμαστε όλοι πως η Ελλάδα ετοιμάζεται για νέα χρεοκοπία.

Στην προηγούμενη χρεοκοπία της Ελλάδας, είχαν μεσολαβήσει σχεδόν δυο χρόνια από το κραχ στις ΗΠΑ. Στις 15 Σεπτεμβρίου του 2008 κατέρρευσε η Lehman Brothers, στις 23 Απριλίου του 2010, ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε από το Καστελόριζο την προσφυγή της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης.

Οπότε, η νέα χρεοκοπία της Ελλάδας μάλλον θα ανακοινωθεί -το αργότερο- στο τέλος του 2024 ή στις αρχές του 2025.

Η νέα χρεοκοπία της Ελλάδας θα σκάσει στα χέρια της επόμενης κυβέρνησης.

Γι’ αυτό, πρέπει να ψηφίσετε όλοι Νέα Δημοκρατία.

Είναι άδικο να μην σκάσει η νέα χρεοκοπία στα χέρια του Μητσοτάκη.

Η Νέα Δημοκρατία την γλίτωσε το 2010, αφού ο Κώστας Καραμανλής, αν και επί κυβερνήσεών του εκτοξεύτηκε το δημόσιο χρέος, είχε προλάβει να χάσει τις εκλογές του 2009.

Δεν θα είναι κρίμα να σκάσει και δεύτερη χρεοκοπία της Ελλάδας και πάλι να μην είναι κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία;

Δεν είναι κρίμα να έχουμε δεξιές κυβερνήσεις επί δεκαετίες, η χώρα να είναι γνήσιο δημιούργημα της δεξιάς, και οι χρεοκοπίες να σκάνε, όταν η δεξιά είναι στην αντιπολίτευση;

Μην αφήσετε την Νέα Δημοκρατία και τον Μητσοτάκη να δραπετεύσουν από την κυβέρνηση και να αποφύγουν να χρεωθούν την νέα χρεοκοπία. Ψηφίστε τους.

Ήδη, μαθαίνω πως έχει πέσει γραμμή στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, Βαρουφάκη, ΚΚΕ και Βελόπουλο. Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να διαφύγει.

Όλοι οι κεντρώοι και οι αριστεροί πολίτες πρέπει να πάνε να ψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία.

Σκεφτείτε τι χαρά θα πάρετε, όταν ο Μητσοτάκης θα ανακοινώσει από το Καστελόριζο τη νέα χρεοκοπία της χώρας.

Τότε θα καταλάβετε πόσο καλά κάνατε που ψηφίσατε τον Μητσοτάκη και όχι τον Τσίπρα.

Οι πολίτες πρέπει να βλέπουν μπροστά. Μετά την εμπειρία της χρεοκοπίας του 2010, δεν έχετε πια καμία δικαιολογία.

Στις εκλογές, ψηφίστε Μητσοτάκη.

Και δώστε την ευκαιρία στη Νέα Δημοκρατία να αλλάξει επιτέλους όνομα, και να γίνει Νέα Χρεοκοπία. Η χρεοκοπία το 2024 θα είναι ο τέλειος τρόπος για να γιορτάσει η Νέα Δημοκρατία τα 50 χρόνια της.

Ψηφίστε Μητσοτάκη. Τιμωρήστε τη Νέα Δημοκρατία. Χαρίστε στη Νέα Δημοκρατία τη νέα χρεοκοπία. Που την δικαιούται.

(Λέω να ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία, και όχι να ψηφίσουμε, γιατί εγώ στις εκλογές θα είμαι στην παραλία. Δεν τις μπορώ αυτές τις μικροαστικές συνήθειες. Πάντως, σας υπόσχομαι πως θα γράψω στην άμμο “Ψηφίζω Μητσοτάκη”.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.