Η Ελλάδα πρέπει να ιδιωτικοποιήσει και το εθνικό πένθος

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος, μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Γιατί το πένθος στην Ελλάδα να είναι εθνικό και όχι ιδιωτικό;

Οι ιδιωτικοποιήσεις στη χώρα μας πάνε άψογα και αποδεικνύουν πως η Ελλάδα αλλάζει.

Οι ιδιωτικοποιήσεις σε τρένα, αεροδρόμια, λιμάνια, ναυπηγεία, τράπεζες, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΕΥΔΑΠ κλπ, αποδεικνύουν πως η ιδιωτικοποίηση -που κάποιοι ανόητοι αριστεροί την λένε ξεπούλημα- είναι η λύση για όλα τα προβλήματα της Ελλάδας και θα εκτινάξει το ελατήριο της οικονομίας.

Γιατί λοιπόν το πένθος να παραμένει εθνικό;

Γιατί να μη γίνει και το πένθος ιδιωτικό;

Εθνικό πένθος για τις φονικές πυρκαγιές στην Ηλεία, εθνικό πένθος για τις φονικές πλημμύρες στην Δυτική Αττική, εθνικό πένθος για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, εθνικό πένθος για τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Εντάξει, το πένθος ταιριάζει στην Ελλάδα, αλλά ας σπάσουμε επιτέλους το ταμπού του εθνικού πένθους και ας ιδιωτικοποιήσουμε το πένθος.

Το πένθος γεννάει ευκαιρίες, το πένθος φέρνει χρήματα, το πένθος φέρνει επενδύσεις και ανάπτυξη. Το πένθος πρέπει να μπει στο χρηματιστήριο.

Ο νομπελίστας συγγραφέας και ποιητής, Ζοζέ Σαραμάγκου, έγραψε “ιδιωτικοποιήστε και την πουτάvα τη μάνα που σας γέννησε”.

Εγώ, που είμαι ανώτερος από τον Σαραμάγκου γιατί είμαι Έλληνας, λέω πως η Ελλάδα πρέπει να ιδιωτικοποιήσει και το πένθος.

Θέλεις να πενθήσεις, φίλε;

Θα πληρώσεις. Το τζάμπα πένθος πέθανε.

Ιδιωτικοποίηση του εθνικού πένθους τώρα.

Γιατί, όπως το πάει η Ελλάδα, μόνο το πένθος θα είναι εθνικό. Και αυτό θα είναι κάπως γελοίο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.