Οι οπαδοί των ομάδων είναι οι σύγχρονοι οικοδόμοι

Είναι προφανές πως η κυβέρνηση θορυβήθηκε από τις κοινές αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών των ποδοσφαιρικών ομάδων στα γήπεδα, μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη και τον χυδαίο τρόπο που αντιμετωπίστηκε από την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ των ολιγαρχών.

Καμία κυβέρνηση δεν θέλει τους οπαδούς ενωμένους στον δρόμο, γιατί είναι “στρατός”. Αξιόμαχος “στρατός”.

Όποιος έχει δει από κοντά τους οπαδούς των ομάδων να συγκρούονται με τα ΜΑΤ, στο Σύνταγμα, στη Νέα Σμύρνη ή στην Θεσσαλονίκη, ξέρει καλά πως οι οπαδοί δεν …νιώθουν, και πως τα ΜΑΤ τους φοβούνται. Μόνο αυτούς φοβούνται.

Οι οπαδοί των ομάδων είναι οι σύγχρονοι οικοδόμοι. Παλιότερα οι αστυνομικοί έτρεμαν τους οικοδόμους, σήμερα τρέμουν τους οπαδούς.

Μπροστά στο ενδεχόμενο να βρεθούν οι οπαδοί των ομάδων ενωμένοι στους δρόμους, έχει μπει σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα για να σκοτωθούν οι οπαδοί μεταξύ τους. Τα play off του πρωταθλήματος -με τον ανταγωνισμό για την πρωταθλήτρια ομάδα- βοηθούν σε αυτό.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες· όποιος έχει λίγη αντίληψη, το κατάλαβε αυτό τις προηγούμενες μέρες.

Ξέρουμε τι θέλει η κυβέρνηση, και ξέρουμε ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων.

Οι οπαδοί μπορούν να ενωθούν και να δράσουν ομαδικά για το κοινό καλό, ενώ μπορούν να γίνουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι που θα σκοτωθούν μεταξύ τους. Για μια ακόμα φορά.

Πάντως, όπως λένε και οι ίδιοι οι οπαδοί των ομάδων “σε αυτά δεν χωράνε οπαδικά”.

Αυτό μένει να αποδειχτεί και στην πράξη.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.